25 Nisan 2024 Perşembe

BAK ŞU HIRSIZIN YAPTIĞINA!

Yalvaç’ta bir işyerine giren hırsız çekmecedeki paraları aldıktan sonra güvenlik kameralarının görüntülerini yansıtan monitöründen kendisini inceledi. İşyeri sahibi Ali Demiral, “Hayatımda bu kadar rahat bir hırsız görmedim. Yakışıklı çıktım mı diye bir de görüntüyü izliyor” dedi.

Isparta

Yalvaç’ta 17 Ekim gecesi saat 01.30 sıralarında Çarşı Mahallesi Yoğurt Pazarı’nda bulunan Ali Demiral’a ait manava hırsızlık amacıyla gelen 3 kişiden biri gece havalanması için açık bırakılan giriş kapısı üzerindeki kapıdan içeri girerek çekmecede bulunan bozuk paraları alarak kayıplara karıştı. Hırsızlık zanlısının çekmecedeki paraları aldıktan sonra güvenlik kamerasının görüntülerini yansıtan monitörde kendi görüntülerini incelemesi şaşkınlık yarattı.

İşyeri sahibi Ali Demiral, “Hayatımda bu kadar rahat bir hırsız görmedim. Yakışıklı çıktım mı diye bir de görüntüyü izliyor” dedi. Soyulduklarını sabah işyerine geldiği sırada kapı önüne konulmuş ve basamak olarak kullanılan boş sandığı görünce anladığını belirten Demiral, “Kapının önünde sandığı görünce eyvah hırsız girmiş dedim. Daha önce de ufak tefek hırsızlık olayları oldu. Karpuz çalanları ãlan gördük ama işyerime giren olmamıştı. Hemen çekmeceyi açtım ve bozuk paraların olmadığını görünce kamera kayıtlarını inceledim. 3 kişiden 2 kişi dışarıda beklerken biri kasa koyup kapının tutamağına basarak sinekliği çıkarıyor sonrada içeri atlıyor.

Elinde küçük bir fenerle etrafı inceliyor paraları aldıktan sonra görüntüsüne bakıp tekrar geldiği gibi çıkıp gidiyor. Kapı önüne koyduğu sandığı yerine koyan hırsız, 1 veya 2 dakika sonra geri dönüp o kasayı yeniden kapı önüne bırakarak bize işyerinizi soyduk haberiniz olsun mesajı bırakıp uzaklaşıyor” diye konuştu.

Görüntüleri Emniyet mensuplarına verdiğini ancak aradan geçen 1 hafta süreye rağmen henüz hırsızlık yapanların izine rastlanmadığını belirten Ali Demiral kasada 50-60 lira gibi bir madeni para bulunduğunu ifade etti.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR