25 Nisan 2024 Perşembe

BAHÇELİ ONAY VERSEYDİ İŞE ALINMIŞTI

ISPARTA Belediye Başkanlığı Özel Kalem Müdürlüğü'ne MHP Genel Sekreter Yardımcısı Abbas Bozyel'in oğlu Gencehan Bozyel'in getirildiği haberlerinin ardından Başkan Günaydın açıklama yaptı.

Isparta

Belediye Başkanı Günaydın, bu yönde bir teklif geldiğinidoğrularken, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin siyasi etik açısından uygunbulmadığını söylemesi üzerine konunun kapandığını açıkladı.

Başkan Günaydın yaptığı açıklamada ise; "28.01.2015tarihinde bazı internet haber sitelerinde, 29.01.2015 tarihinde de bazıgazetelerde MHP Genel Sekreter Yardımcısı Sayın Abbas Bozyel’in oğlu GencehanBozyel’in Isparta Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğü görevine getirildiği, buşekilde ‘istisnai kadro’dan memur yapılacağı ile ilgili haberleryayınlanmıştır. Isparta Belediyesi olarak ‘şeffaf belediyecilik’ ilkemizdoğrultusunda bu açıklamanın yapılması gerekliliği doğmuştur. MHP GenelSekreter Yardımcısı Sayın Abbas Bozyel’in oğlu Gencehan Bozyel ile ilgiliIsparta Belediyemize teklif gelmiştir. Bu teklif ile ilgili Sayın GenelBaşkanımız Dr. Devlet Bahçeli’ye danışılmış, Sayın Genel Başkanımızın bu tür işlemlerinyasal olmakla birlikte siyasi etik açısından uygun olmadığını belirtmesiüzerine konu tamamen kapatılmıştır. Isparta Belediyesi’nin ne Özel KalemMüdürlüğü’nde ne de her hangi bir başka biriminde, adı geçen şahısçalışmamıştır, çalışmamaktadır" dedi.  

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Yalancının Mumu

30 Ocak 2015 Cuma 21:55

Maşallah habere bakınca ne güzel diyesi geliyor insanın . Ama şimdi sormak lazım belediye başkanının yıllardır özel sektörde çalışırken yanında çalıştırdığı 48 yaşındaki şahıs, makam şoförlüğü yapan şahsın kızı başkanın eşi ve kendisinin akrabası olduğu iddia edilen kişiler belediyede kadrolu memur yapılırken sayın bahçeliye danışma ihtiyacı duyulmamış mı ? birde bunlar konusunda açıklama yapılsa da hem Isparta kamuoyu hemde mhp camiası bir aydınlatılsa ne güzel olur değil mi ..........

İsmail özer özgül

30 Ocak 2015 Cuma 16:07

Bu tip açıklamaları kim kaleme alıyor? bir durumu izah ederken düzgün ve doğru kavramlarla izah edilsin.

başkanımıza

30 Ocak 2015 Cuma 08:23

sayın başkanım tek anlayamadıgımız emrah ateşgüül belediyede ne iş yapar.006 plakalı araba onun kendi arabasımı yoksa belediyenin arabasımı arkadaş maşallah arkadaşın sizden fazla belediyede havası ve oterisesi var her 3 katta her odaya raharlıkla giriyor ve orada emir veriyor hiç kimsede ona karışamıy****tındaki arabbayı kendi arabası olsa bu kadar hor kullanmaz insan haftanın 3 günü antalyada 3 günü eğirdir tarafında kısacası istediği ğibi kullanıyor ve belediye işi yaparken hiç görmedik.

DOBRA

30 Ocak 2015 Cuma 00:46

AKP ,li bakan ,milletvekili,diğer üst düzey görevlilerinin yakınlarına siyasi etik dışı kadrolar ve atamalar yaptırmalarına örnek olacak bir davranış. MHP.Kendi içinde tutarlı ilkeli bir parti. AKP,den kopanlar oylarını rahatlıkla bu partiye verebilirler.

Böyle açıklama mı olur?

29 Ocak 2015 Perşembe 21:32

bu nasıl bir iş ısparta belediyesi bu işin etik olmadığını anlayamamış mı ki, genel başkanına fikir sormuş.

Belediye

29 Ocak 2015 Perşembe 19:40

A.TULUM ÖZEL KALEMDEN MEMUR OLMADI, zaten memurdu.

rıza

29 Ocak 2015 Perşembe 19:35

ben bir tağne ülkücü kadro verildiğini görmedim ., başkan hep kendi yakınını kadıroluyor zaten KURANDA AKRABAYI YAKINI KOLLA DİYOR., bu işleri MHP,ye yorumlamayın lütfen. Genel başkanımız böyle işleri Kabul etmez.............

Bojuware 201

29 Ocak 2015 Perşembe 18:26

Takoz 32 sen birde şu AKP ve bakan vs 7 sülalelerini devlet kadrolarına usulsüz atamalarını yazsan ne olur arpanızımı keserler. Çanağınız boşmu kalır. Bunuda yayınlama yoksa konumun duruşun bozulur..

basketci

29 Ocak 2015 Perşembe 18:24

Tamam da abi sanki özel kalem kontenjjanı hiç kullanılmamış gibi açıklama olmuş. İ.Hakkı ve A. Tulum nasıl memur oldular?? Çok etik davranmış MHP helal valla... :-))))

Ali

29 Ocak 2015 Perşembe 19:38

a.tulum özel kalemden memur olmadı zaten memurdu

ERDOĞAN ER

29 Ocak 2015 Perşembe 15:08

Koalisyon ortağı olduğu dönemde de Bahçeli aynı tavrı göstermişti, üst görev isteyenlere o kurumda daha çok emek harcayanları örnek vererek geri çevirmişti, siyasi etik açısından doğru ama şimdi herkes nerede ekmek, menfaat orada. Her yol mübah diyenler revaçta.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR