26 Nisan 2024 Cuma

Bahçeli Isparta'ya Geliyor

Isparta Belediyesi’nin yaptığı çalışmaların MHP Genel Merkezi’nce de yakından takip edildiğini kaydeden İl Başkanı İsa Yalçın, Genel Başkanımız Devlet Bahçeli, Isparta Belediyemizin yapacağı yeni tesislerin temel atma ve bazı yatırımların açılışlarını yapacak

Isparta

Isparta Belediyesi’nin yaptığı çalışmaların MHP GenelMerkezi’nce de yakından takip edildiğini kaydeden İl Başkanı İsa Yalçın, GenelBaşkanımız Devlet Bahçeli, Isparta Belediyemizin yapacağı yeni tesislerin temelatma ve bazı yatırımların açılışlarını yapmak üzere Isparta’ya gelecek diyerekböyle bir planlamanın yapıldığım söyledi.

 

Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ile Fenİşleri Müdürlüğü'nün ortaklaşa sürdürdüğü altyapı ve dayanıklı asfaltçalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Bu kapsamda Binbirevler ve BatıkentMahalleleri arasında kalan 5.5 km'lik yolda yapılan çalışmalar son aşamaya geldi.Yapılan çalışmalar kapsamında altyapısı tamamlanan 238 cadde ile 4787 sokaktakidayanıklı asfalt çalışmaları tamamlandı. Yine 263 Cadde'nin yarısı dayanıklıasfaltla kaplanırken, 4762, 4759 ve 4725 sokaklardaki çalışmalar ise devamediyor.

 

Yapılan çalışmaları MHP İl Başkanı İsa Yalçın ile birlikteyerinde inceleyen Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın,uzun menzilli birkaç cadde ve sokağı aynı anda bitirme aşamasına geldiklerinidaha önce açıkladığı 4.5 km'likyol ağını 5.5 km'yeçıkardıklarını dile getirdi.

 

Kurban Bayramının hemen ardından bir hafta içerisindeçalışmaların tamamlanacağını duyuran Başkan Günaydın, 3,5 ay sürebilecek birçalışmayı çok kısa sürede tamamlayarak halkın hizmetine sunduklarını kaydetti.Binbirevler ve Batıkent Mahallelerinde yapılan çalışmalar esnasında yer yer 2-3 cm kalınlığında asfaltlakarşılaştıklarına değinen Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, kendilerininise 14 cm kalınlığında asfalt döktüklerime dikkat çekti.

 

Yaptıkları dayanıklı asfalt çalışmalarının hep geleceğidüşünerek planlandığını kaydeden Başkan Günaydın, "Bizim asfaltımızındayanmadığını söyleyenler çalışmaları-mızın ortada olduğunu görüyorlar"derken, Karayolları tarafından yapılan çevre yolu asfaltının 6 ay içerisindebo-zulduğuna işaret etti.

 

BİNBİREVLER-BATIKENT'E DE BİSİKLET YOLU

 

Binbirevler ve Batıkent Mahallelerinde yapılan ana caddeçalışmalarının ardından bu caddelerde de bisiklet yolları yapılacağını kaydedenBaşkan Günaydın, bugüne kadar bu caddelerde yaptıkları çalışmalar neticesinde550-600 ton civarında bitüm kullanıldığını yine binlerce tonluk stabilizeserdiklerini kaydetti. Günaydın, şu ana kadar yaptıkları 200 km'lik dayanıklı asfaltçalışması kapsamındaki bitüm harcamalarının toplamının 25 milyon lira civarındaolduğunu söyledi. Günaydın yine şu ana kadar yapılan bu çalışmalarıvatandaşlara yansıtmadıklarını ve şereflendirme, asfalt parası almadıklarınıbelirterek, "Biz vatandaşlarımızın kazanmasını istiyoruz. Bizden önceyapılan çalışmaların karşılığında asfalt bedeli olarak çok yüksek miktarlardavatandaşlarımızdan para alınıyordu" dedi.

 

Fen İşleri Müdürlüğü ve Su Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü'nünçalışmalarını gün ayrımı yapmaksızın geç saatlere kadar sürdürdüğünü kaydedenBelediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, bu çalışmaların karşılığında bereket eldeettiklerini ve zamandan da kazançlı olduklarını söyleyerek yapılan çalışmalarınBinbirevler ve Batıkent Mahallesi sakinleri ile birlikte tüm Ispartalılarahayırlı olması temennisinde bulundu.

 

GENEL BAŞKAN BAHÇELİ ISPARTA'YA GELİYOR

 

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydınile birlikte yapılan çalışmaları inceleyen MHP İl Başkanı İsa Yalçın'daIsparta’nın yapılan çalışmalar karşılığında önemli bir kazanç elde ettiğinisöyledi. Isparta Belediyesinin önemli yatırım ve çalışmalarının bulunduğunu vebu çalışmaları yakından takip ettiklerini ifade eden İl Başkanı İsa Yalçın, MHPteşkilatı olarak Isparta’ya yapılan yatırımlardan dolayı Başkan Günaydın'ateşekkür ettiklerini söyleyerek, yapılan çalışmaları gururla takip ettiklerinidile getirdi.

 

'Isparta Belediyesi'nin yapmış olduğu çalışmalar karşısındahemşerilerimiz seviniyor' diyen MHP İl Başkanı İsa Yalçın, "Bizde teşkilatolarak böyle güzel çalışmaları gerçekleştiren Belediye Başkanının MHP'liolmasından dolayı da ayrıca sevinç duyuyoruz" şeklinde konuştu.

 

Isparta Belediyesi'nin bir döneme sığmayacak işleri kısa birsüreye sığdırmasını ve bunları yaparken, yapılan çalışmaların maliyetini halkayüklemeden gerçekleştirmesinin de ayrıca önem taşıdığını kaydeden İsa Yalçın,"Belediye Başkanımıza emeğinden ve bizlere de böyle bir sevinciyaşatmasından dolayı tekrar teşekkür ediyorum" görüşlerinde bulundu.

 

Isparta Belediyesi'nin yapmış olduğu çalışmaların MHP GenelMerkezi'nce de yakından takip edildiğini kaydeden İl Başkanı İsa Yalçın, "GenelBaşkanımız Isparta’yı adım adım takip ediyor. Ekim ayı içerisinde GenelBaşkanımız Devlet Bahçeli, Isparta Belediyemizin yapacağı yeni tesislerin temelatma ve bazı yatırımların açılışlarını yapmak üzere Isparta’ya gelecek"diyerek böyle bir planlamanın yapıldığını dile getirdi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

ak partili 32

10 Ekim 2014 Cuma 12:49

GELİP NEYAPACAK,ÇOK MERAK EDİYORUM.BEN OLSAM BELEDİYE BAŞAKANIN YOLSUZLUKLARINI TEMİZLEMEYE GELİP,KULAĞINI ÇEKERDİM..

koylu

09 Ekim 2014 Perşembe 19:43

sav ada gelsin

Clinton Isparta'ya Geliyor!

09 Ekim 2014 Perşembe 19:33

RAHMİ KOÇ VE BİRÇOK İŞ ADAMI ISPARTAYA 26 EKİMDE GELECEK. OTELLERDE YER AYIRMALAR BAŞLAMIŞ. ÖĞRETMENEVİ VE POLİSEVİNE ZATEN YER YOKTUR BOŞUNA BAKMAYIN.

BELKİ DUYMAYAN VARSA

09 Ekim 2014 Perşembe 19:25

BAZI GERÇEKLER UZAKTAN GÖRÜNMÜYOR. YAKINDAN BİRİLERİNİN GÖSTERMESİ LAZIM. AYAKKABI KUTUSUNUN İÇİNE İYİCE BAKIN. İÇİNDE BİRŞEY UNUTMUŞ OLMASINLAR?

ısp lı

09 Ekim 2014 Perşembe 17:35

çokta tın mhp olarak y ziya naptıda neyi bitirdide bahçeli geliyor bitmeyeni açmaya gelecek gökgube ne oldu cenazesimi kalkacak isteseler 15 günde biter zaten yusuf ağır vasıta gibi

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR