03 Mayıs 2024 Cuma

Yeni başkandan ilk mesaj

Yeni başkandan ilk mesaj

Isparta

HABER/Gizem SARIKAYA- 1 Mart yerel seçimlerinde Isparta’nın yeni İl Genel Meclisi üyeleri belli oldu.  Yeni meclis üyeleri de ilk toplantısını bugün Isparta İl Özel İdaresi’nde gerçekleşti.

Meclisin ilk toplantısı Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Salih Atilla Konur başkanlığında açıldı. İl Genel Meclisi üyeleri gizli oy kullanılarak yeni İl Genel Meclis Başkanı olarak Mehmet Ali Ertuğrul’u seçti.

Seçimin ardından Konur, başkanlığı Mehmet Ali Ertuğrul’a devretti. 25 oy alarak Yeni İl Genel Meclis Başkanı seçilen Ertuğrul, açıklamalarda bulundu. Başkan Ertuğrul; “25. Dönem İl Genel Meclisimizin hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. 31 Mart Seçimlerinde vatandaşlarımızın teveccühüyle her birimiz, farklı siyasi partilerden buraya seçildik. Bu makamlar, bu görevler önemli vazifeler üzerimize ciddi sorumluluk yükleyen vazifeler. Siz bugün benim o sırtımdaki yükü bir kat daha arttırdınız. İnşallah ben inanıyorum ki, 25. Dönemimizde hep beraber uyumlu bir çalışma süreci geçireceğimizi düşünüyorum. Bu süreçte her bir il genel meclis üyemizle, her zaman iletişim içerisinde olacağımızın bilinmesini istiyorum. Bu süreçte oylamada bizi destekleyen, yuvam, dava arkadaşlarım AK Parti grubuna çok teşekkür ediyorum. Cumhur İttifakı’mızın çok kıymetli Milliyetçi Hareket Partisi grubunun üyelerine de ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sanıyorum, İYİ Parti Yalvaç il genel meclis üyemizin destek olduğunu hissettim. Teşekkür ediyorum. Cumhuriyet Halk Partisi grubuna da teşekkür ediyorum. Birlikte uyum içerisinde çalışacağız, bizim derdimiz memlekete hizmet etmektir. Hep beraber, merkez ilçemizle birlikte 13 ilçe, 9 kasaba, 204 köyümüzün hizmetkarı olacağız. Hep birlikte çalışacağız. Oy verseniz de vermeseniz de sizlere de teşekkür ediyorum. Dediğim gibi sözlerimi çok sürdürmek istemiyorum. Biraz da taktir edersiniz ki, duygu yoğunluğu içindeyim. Seçim sürecini uzun bir dönem yaşadık. Hep beraber çalıştık, yollara revan olduk. Köylerimizi, ilçelerimizi, kasabalarımızı dolaştık. Yukarıda eşimi gördüm. Yaklaşık 10 yıldır siyasetin içerisindeyim. Bu süreçte her zaman yanımda oldu. Allah ondan razı olsun. 38 gün oldu. Bir gün bizim Büyük Kışla ve Küçük Kışla programımız vardı. Akşam eşim dedi ki; ‘Bugün gitmesen olmaz mı?’ Olmaz dedim. Tam yola çıkacağım esnada ‘Hastaneye gitmemiz lazım’ dedi ve o akşam bir kız evladı dünyaya geldi. Şimdi o da burada ve 38 günlük. Yani sizlerin huzurunuzda eşime bir kez daha teşekkür etmek istiyorum” şeklinde konuştu.

Başkan Ertuğrul, konuşmasının ardından 24. Dönem İl Genel Meclis Başkanı Serkan Keskin’e katılımından dolayı teşekkür etti ve meclis toplantısını kapattı.

 

 

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Mehmet Aslan

22 Nisan 2024 Pazartesi 00:29

Başarılar avukat bey yanında apturaman sinap varsa sırtın yere gelmez

Siyasetçi

20 Nisan 2024 Cumartesi 20:42

Özel İdare tecrübesi ile başkan olacak üyeler içersinden neden Abdurrahman Sinap yapmadılar anlayamadım

Yeşil göl

20 Nisan 2024 Cumartesi 20:38

Eğirdir’e Belediye başkanı kazanacak tek kişi Abdurrahman sinap olabilirdi

Bedavacılar

20 Nisan 2024 Cumartesi 12:04

Şükrü sığınmacı bedavacıları gönder. Vergi bile vermiyorlar. Yoksa sende gidersin.

Ispartalı

20 Nisan 2024 Cumartesi 12:01

Meclisin en karizmatik üyesi bence Abdurrahman SİNAP

İL GNL MECLİSİ

20 Nisan 2024 Cumartesi 11:05

Bi toprakçı vardı buraya başkan olacağım diye sağda solda dolanıyordu. Haberi olan var mı ne oldu ona ? İlk okulu zor bitirmiş cahil bir insandan beklenecek hareketlerdi zaten yaptıkları. Hadi sen köylünü kandırıp elinden ucuz domates toplamaya devam et sana göre yerler değil buralar

Zühtü

20 Nisan 2024 Cumartesi 10:26

Zabun 2028 de yurtdisi oylarıda yetmeyecek seni kurtarmak için. Ortağını meclis baskanı yaptın. Akpartiyi baban çiftliği yaptın. Zabun grup bakalım nerlere daha el atacak.

Vatandaş

20 Nisan 2024 Cumartesi 02:31

Abdurrahman abiye selamlar

Hüseyin

19 Nisan 2024 Cuma 21:32

Serkan Keskin bey harcandı bence kısa süre il bşl lığı yaptı. Halkın içinde gezdi dolaştı. Srlam veriyorsun alıyor konuşuyor. İl bşk olacak adamdı. Kimseye tepeden bakmıyordu.

Herkes haddini bilsin

19 Nisan 2024 Cuma 20:53

Seçilen arkadaşı tebrik ederim. Toprakçı köyde çapaya gitsin milletin elinden ucuza domat toplamaya devam etsin.

Ülkücü32

19 Nisan 2024 Cuma 19:38

Mhp yi İl ve Merkez ilçe yönetimi ve Milletvekili bitirdi.Hala bu şahıslar koltukta. İstifa edin lütfen. Bir de İL GENEL MECLİSİ BAŞKANI OLACAĞINI söyleyen çakma Mhp li Deregümülü Ali Toprakçı, MHP İl Başkanlığına adaymış. Değil senin İl Başkanı seçilmen MHP de olman bile zül geliyor ÜLKÜCÜLERE.Para ile satın alamazsın MHP yi

Ispartalı

19 Nisan 2024 Cuma 19:25

AKP seçmeni değilim ama Mehmet Ali Ertuğrul bu işi hakkıyla yapacak adam gibi adamdır.Hayırlı uğurlu olsun.Allah utandırmasın

Gülerdama Güldük

19 Nisan 2024 Cuma 19:20

Noldu Lee tırıvırı sandın sıralamada yerini yaa.Hak etmiş gibi kameraları gölge etme başladın yaa.Vay bee gülendam gülerdam oldu.yaa.Ertuğrul Başkan hak etti Hakkı ehline Verildi.Tebrik ederim.

Adam

19 Nisan 2024 Cuma 19:14

Tebrik ederim.Sıralamada yerini beğenmeyerek seçilenin yukardaa işi yok.O Aşağıda el sallasın.

Vatandaş

19 Nisan 2024 Cuma 19:12

Hakkıyla Olanla haksızın yukarda yeri yok.İn Aşağıya Hak edene Yandaki muavinliği ver.Mehmet Ali Başkan hayırlı olsun.Eline ayağına dokanan hak etmediği yerde yandan çarklı gölgesinde olamaz.Yerini beğenmeyene yer yok.

Sülün osman

19 Nisan 2024 Cuma 19:07

Ee ne yapalım yani şimdi.göbekmi atalım konvoymu yapalım.bunlar gereksiz şeyler..siz onu bunu bırakında EMEKLİLER PERİŞAN DURUMDALAR.ÇOKMU ZOR ZAM YAPMAK.ÇOKMU ZOR 20 BİN TL VERMEK.YAZIKLAR OLSUN.

Rami

19 Nisan 2024 Cuma 19:00

İsabetli karar tebrik ederim.Memlekete milletimize hayırlı olsun.

:))

19 Nisan 2024 Cuma 18:15

Neydi neydi o muhtar burayı başkan olarak mı gelecekti. Komik toprakçı seni

Ali koyuncu

19 Nisan 2024 Cuma 17:26

Mehmet Ali Ertuğrul u tebrik ediyorum, başarılarının devamını diliyorum

İl bey

19 Nisan 2024 Cuma 17:07

Kendini bişey zannetti o deregümülü güya buraya da başkan olacaktı öyle konuşuyordu sağda solda. Havasını aldı. Seni kim ne yapsın. Başkan seçilen arkadaşı tebrik ederim. Başarılar

Senirkentli

19 Nisan 2024 Cuma 17:07

Sevdiğim bir ağabeyimdir. Liyakatlı, çalışkan, dürüst bir kişiliktir. Başarılarının devamını dilerim, kendilerini tebrik ederim. Rabbim utandırmasın.

İl bey

19 Nisan 2024 Cuma 17:05

Kendini bişey zannetti o deregümülü güya buraya da başkan olacaktı öyle konuşuyordu sağda solda. Havasını aldı. Seni kim ne yapsın. Başkan seçilen arkadaşı tebrik ederim. Başarılar

Had BİL

19 Nisan 2024 Cuma 17:02

Deregümünün eski mıhtarı toprakçının hayaliydi bu görev ama olmadı ne yazık ki :)) çok üzücü

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR