24 Nisan 2024 Çarşamba

BAĞIMSIZ ADAY ÖZMERAL VE EŞİ YAŞLILARLA BULUŞTU

BAĞIMSIZ ADAY ÖZMERAL VE EŞİ YAŞLILARLA BULUŞTU

Isparta

                Eğirdir’de Bağımsız Aday olduktan sonra çalışmalarına aralıksız devam ettiren, Osman Nuri ÖZMERAL’in okullar başta olmak üzere, Resmi Kurum ve Kuruluşlar ile pazar yeri ziyaretlerinin çoğunu, eşiyle birlikte yapması dikkat çekiyor. Karı koca birlikte yapılan nezaket ziyaretlerinin halk arasında daha olumlu karşılanarak örnek olduğu ve siyasete ayrı bir renk kattığı belirtiliyor. 

                Eğirdir Huzurevi yaşlılarına yapılan ziyaretler de bunlardan biri oldu. Isparta Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ve daha önceki Belediye Başkanlığı döneminde de yaşlıların hep yanında olan Bağımsız Eğirdir Belediye Başkan Adayı Osman Nuri ÖZMERAL’in eşiyle birlikte yaptığı ziyaretler samimi, güven verici ve rahatlık içerisinde gerçekleşiyor.

                Hiç yabancılık çekmeden rahatlık içerisinde yapılan Huzurevi ziyaretinde, ÖZMERAL ailesini yakından tanıyan yaşlılar, “Allah senden razı olsun. İyi ki böyle bir huzurevini vaktinde Eğirdir’e kazandırmışsın. Biz burada rahat ediyoruz. Her şeyimiz var. Sizleri gördük çok sevindik. Belediye Başkanı iken de Eğirdir’e çok güzel hizmetler verdiğini biliyoruz. Adaylığın hayırlı olsun. İnşaallah seçilirsin ve tekrar başkanımız olursun.” diyenler Osman Nuri ÖZMERAL’i duygulu anlar yaşattı.

                Bağımsız Aday ÖZMERAL’i geçen dönem Belediye Başkanlığından tanıyan, resim ve hat sanatıyla örnek davranışlar sergileyen 72 yaşındaki Gaziantep’li Ziya EYİSARAÇ’ın ÖZMERAL ailesini kendi odasına davet etmesi ve yaptığı eserleri bir bir göstermesi çok dikkat çekiciydi. Odası sanki bir atölye gibiydi. Emsallerine göre çok dinç görünen EYİSARAÇ, “Hiç boş durmuyorum, devamlı çalışıyorum. Beni buraya kader getirdi. İnsan kaderinin elinde esir. Uçan kaçan kurtulmaz elimden” diyerek Bağımsız Aday ÖZMERAL’in dürüstlüğü, insanlara karşı samimi ve sıcak davranışı ile yaptığı hizmetleri anlata anlata bitiremedi.

                Bağımsız Aday ÖZMERAL beraber olduğu eşi Ayfer ÖZMERAL huzurevi yaşlılarını odalarında ve bulundukları yerlerde tek tek ziyaret ederek zaman zaman duygulu anlar yaşayıp huzurlu bir şekilde huzurevinden ayrıldılar.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

mehmet

25 Mart 2019 Pazartesi 11:13

başkan bakışların bile halkı etkiliyor

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR