25 Nisan 2024 Perşembe

BAĞARASI GÖLETİ KAPALI SİSTEME GEÇİYOR

Gönen'de tarım arazilerinin büyük bir kısmını sulamada büyük bir önem taşıyan Bağarası Göletinin açıktan sulama sistemi kapalı sisteme alınacak.

Isparta

6000 metre uzunluğunda toprağın altına alınarak yapılacak olan Kapalı sulama sisteminden 800 hektar tarım arazisi Bağarası Göleti'nden faydalanacak. Kapalı sulama sistemi bu yılın mayıs ayında hizmete açılacak.Belediye Başkanı Ahmet Doğan, yapılacak olan Bağarası Göleti kapalı sulama sistemiyle su tasarrufu yapılacak ve daha fazla tarım arazisi sulanacaktır.Ayrıca Damlama sulama sistemi ile tarımdaki verimi bir kat daha artırmış olacağız. Kapalı sulama sisteminin ilçemize şimdiden hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

gönen

08 Ocak 2016 Cuma 09:08

seçimden önce türkiyedeki en pahalı suyu biz içiyoruz diyenler şimdi depolardaki suya sahip çıkamıyorlar

Hasret

07 Ocak 2016 Perşembe 21:04

Herkesin hizmet anlayışı değişmiş galiba. İşçi maaşları yatmaz para yok denir. Mazot alınır parası ödenmez. Mazot borcuna karsılık 2 otobüs hibe edilir. Hala para yok hala para yok.iyi uykular gönenimm

Mustan

07 Ocak 2016 Perşembe 20:56

Belediyenin ilk işi su akışını saglamaktır. Daha bunu yapamazken taşıma suyla değirmen döndürürken siz hizmetten bahsediyorsunuz. Evet dogru gece gündüz calışıyorlar. Maaşlarını vermeden bedavaya işçi çalıştırırsan sende sabah akşam demezsin

Başkan Çalışıyor

07 Ocak 2016 Perşembe 17:55

Başkanımızın yaptıkları görmezden gelinemez. Gece gündür gönen için çalışıyor. Helal olsun senin gibi başkana.

Ali birinci

07 Ocak 2016 Perşembe 15:56

Ya bırakın şov yapmayı. 65 yıldır bitmeyen su bu yıl bitti deniyo rantla yapılan su depoları donuyor. Habersiz aniden su kesiliyo İnek danamız susuz evde aşa katılacak su olmuyo sonra hizmett oluyo bunun adı..Bu mu hizmettt..

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR