27 Nisan 2024 Cumartesi

GÜNAYDIN AYRILIK BİZİ ZAAFA DÜŞÜRÜR

GÜNAYDIN AYRILIK BİZİ ZAAFA DÜŞÜRÜR

Isparta

Muhtarlar Derneği'nin kahvaltısında konuşan Vali Şehmus Günaydın, mahalle muhtarları ile merkez köy muhtarlarını birlik ve beraberliğe davet etti.

Mahalle Muhtarları Derneği, Vali Şehmus Günaydın ve BelediyeBaşkanı Yusuf Ziya Günaydın'ı kahvaltıda misafir etti. Mahalle muhtarlarının katılımı gerçekleştirilen toplantıda Dernek Başkanı Mehmet Gönül,çalışmalarından bahsetti. Birlik ve beraberlik içerisinde önemli işler yaptıklarını belirten Gönül, "Allah ağız tadımızı bozmadan böyle etkinliklerde bir araya gelmemizi nasip etsin" dedi. Vali Şehmus Günaydın da konuşmasında muhtarların önemine dikkat çekti. Muhtarlar arasında ayrılık istemediğini belirten Vali Günaydın, şöyle devam etti:

"Biz muhtarlarımızı çok önemsiyoruz. Her konuşmamızda da ifade ediyoruz. Muhtarlarımız bizim en büyük yardımcılarımız. Bizim yetişemediğimiz, ulaşamadığımız yerlerde her zaman sizlerin desteğini görüyoruz. Bundan sonra inşallah görev yaptığınız mahalle ve köylerde tespit ettiğiniz eksiklikleri zaman geçirmeden bize iletin. Bizlerde bu sorunların giderilmesinde elimizden geldiğince gayret göstereceğiz. Mahallenizde yaşayan vatandaşların sorunlarını yakından takip etmenizi istiyorum. İhtiyaç sahibi vatandaşları bize bildirin. Mahallenizde eğitim anlamında, sağlık anlamında ihtiyaç sahibi olan vatandaşlarımızın en çabuk ulaşabileceği makamlar sizlersiniz. Sizlerin göstereceği gayret ve çaba sorunların giderilmesinde çok önemlidir. Mahallelerinizde, köylerinizde yapılması gereken yatırımların takibini etkin bir şekilde yapmanızı istiyorum. Yatırımın yapımı sırasında ortaya çıkacak aksaklıkları en yakından görecek kişiler sizlersiniz. Mahallenizde sürekli vatandaşınızla bir araya geliyorsunuz. Sorunların bize ulaşması çözüm için çok önemli. Muhtarlarımızın göstermiş olduğu birlik ve beraberlik taktire değerdir. Bizler sizlerin hep bir arada olmasını istiyoruz. Beraber toplantılar yapıyoruz. Atalarımızın dediği gibi birlikten kuvvet doğar. Ayrılık bizi zaafa düşürür. Daha kuvvetli olma adına hep birlikte hareket etmeliyiz, bir araya gelmeliyiz. Köy muhtarlarımızı ve diğer mahalle muhtarlarımızı hep bir arada görmek istiyoruz. Bir olalım, diri olalım. Belediye Başkanımızın da sizlere çok büyük katkılar verdiğini biliyorum. Bu çalışmalar Ispartamız için. Ispartamızın yaşanabilir şehir olmasında herkesin katkısı var. Bu katkıyı devam ettirerek vatandaşlarımıza daha iyi hizmet verelim."

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

sayın valim saygılar

30 Mart 2017 Perşembe 15:55

sayın valim okul kritermi değilmi. valikikçe açığa alınan hemşirelerdne ihraç oldu- göreve iade oldu- hatta açığa alınmayanda oldu- şimdi kriter tek- sonuç 3 tane hangisi doğru saygılar

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR