19 Mart 2024 Salı

AYNI YERDE AYNI GÜN İKİ AYRI KAZA

Aksu Yakaavşar yolunda yol yapım çalışması nedeniyle dökülen mucurlar az kalsın can alıyordu.

Isparta

Aksu Yakaavşar yolunda yol yapım çalışması nedeniyle dökülen mucurlar az kalsın can alıyordu.

Sabah saatlerinde 32 AS 735 Plakalı araç mucur sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle devrildi. Bu kazada yaralılar ayakta tedavi edildi. Akşam saatlerinde ise yine aynı yerde mucur nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybeden 32 FN 121 Plakalı araç yoldan çıkarak şarampole yuvarlandı. Olay yerine intikal eden ambulans ekipleri yaralıları Eğirdir Kemik Eklem Hastanesine getirerek tedavi altına alındılar. Olaylarla İlgili Soruşturma Sürüyor.

Kemal ERBEN EĞİRDİR

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

qwerty

16 Ekim 2017 Pazartesi 10:19

Güneş altında yatmış olgunlaşırken bir kuş. başı üzerinde kanat çırpıyor denizin martıları. kuş olan ben miyim yoksa güneşlenen mi diye içinden geçiriyor. ah ısparta ah eskiden halın şimdi kuşun meşhur. ancak o kuş pek işe yaramıyor artık teker üstü gitmeye de mecali yok hayattan bezmiş ve ancak güneşleniyor belki eski aktif günlerime dönerim diye. Ama artık zaman geçip gitmiş. Kuşlar uzak diyarlara göç etmiş. Mavi haplarda fayda etmez oluyor. 15 veya 32 plaka farketmiyor. ikiside ayrı sıkıntı..

serdar

13 Ekim 2017 Cuma 12:35

Sürat felakettir insan kaza yapınca o an için anlıyor anlamasına ama bir zaman sonra unutup aynı hatayı yapıyor ,kuralları unutur uygulamazsanız kurallar sizi bu şekilde ikaz eder.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR