16 Nisan 2024 Salı

AYNI YERDE 2 GÜNDE 3 KAZA MEYDANA GELDİ

AYNI YERDE 2 GÜNDE 3 KAZA MEYDANA GELDİ

Isparta

Hacılar Çeşmesi kavşağında 115 cadde ile 1714 sokağın kesiştiği noktada 2 günde meydana gelen 3 ayrı kaza yürekleri ağızlara getirdi.Mahalleli yaşanan onca kaza sonrası hâla önlem alınmamasına isyan ediyor.

Geçmiş zaman içinde ölümlü ve yaralamalı kazaların da yaşandığı Hacılar Çeşmesi kavşağında her hangi bir önlem alınmayışı dikkat çekiyor.

 

115 cadde ile 1714 sokağın kesiştiği noktada meydana gelen kazalar sonrasında mahalle sakinleri tepkili. Özellikle geceleri alkollü sürücülerin yarış pisti haline getirdiği yolda sık sık kazalar meydana geliyor.Mahalle sakinleri hemen hemen hergün aynı noktada kaza olduğunu ve bu güzergahta trafik güvenliğinin olmadığını belirtiyorlar. Aynı mevkide geçmiş yıllar içinde ölümlü kaza da yaşandığını ve hemen hemen hergün meydana gelen kazalardan dolayı tedirgin olduklarını belirten mahalle sakinleri kavşakta çocuk parkının da bulunduğunu belirterek; 'çocuğumuzu parka çıkaramıyoruz,hatta kapının önüne çıkmaya korkuyoruz.' diyorlar.

 

Mahalle sakinleri yetkililerden bu kavşak için acilen gerekli çalışmaların yapılmasını istiyor.

Her kazada ya çocuk parkına uçan, ya kaldırıma çıkan, yada elektrik direğine çarparak sonlanan kazalar sonrası mahalleli korkarak dışarı çıkıyor.

 

İşte bir gün önceki kaza:

 

İşte hiç bir trafik önlemi alınmamış o kavşak:




YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

metin

12 Ekim 2015 Pazartesi 12:06

İşim dolayısı ile her gün ısparta içinde en az 50 km yapıyorum. Hatalı park, Tersyön İhlali, Sol şerit ihlali, Trafikte cep telefonuyla destan anlatan sürücüler, Yayaların umursamazlığı, Rallici magandalar ne istersen var. Trafikçiler bu ilde radar kurmaktan başka ne yapar orası muallak...

kemal

12 Ekim 2015 Pazartesi 10:10

maalesef ne doğru düzgün uyarı levhaları var nede trafik cezaları caydırıcı herkes karadüzen yaşıyor bu ülkede

Zeynep

11 Ekim 2015 Pazar 23:54

Şehir içi hız en fazla 50 olmalı. Trafik cezaları artmalı. Bizim insanımız canı yanmadan akıllanmıyor.

Abo

11 Ekim 2015 Pazar 22:47

115 cadde nıre hacıier cesme nıre 115 cadde karaagac mahallesınde

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR