27 Nisan 2024 Cumartesi

AYNI CÜMLEYİ KURDULAR!

Yıllar önce AK Parti Milletvekili Recep Özel, Dereboğazı Yolu farkındalığı yaratmak ve yolun duble yol programına biran önce alınması amacıyla ilk büyük organizasyon için dönemin CHP Milletvekili Ali Haydar Öner'i eleştirerek, "Siz Kazma-küreği alın gidin" söyleminde bulunmuş ve tepki almıştı. Bugün ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'da yine CHP'ye yüklenerek "Beyefendi bir kazma kürek de sen eline al sen de git orada hendek açıver" diye seslendi.

Isparta

ISPARTA'DA Kent Konseyi, yıllar önce Isparta-Antalya yolunda eylem hazırlıkları yaparken, bu eyleme öncülük eden Milletvekili Ali Haydar Öner'e "siz kazma-küreği alın gidin, biz arkadan geliriz’ demesi tepkilereyol açmıştı.

Bugün ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan aynı söylemi isim vermeden eleştirdiği CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu için kullandı.Cumhurbaşkanı Erdoğan; " Benim asıl üzüldüğüm başta genel başkanları olmak üzere bu ülkenin ana muhalefet partisini temsil eden siyasetçilerin ortaya koydukları tutumlar ve beyan ettikleri ifadelerdir. Ana muhalefet partisinin genel başkanı çıkıyor, terör örgütünün propagandasına alet olmasından duyduğu pişmanlığı dile getiren bir televizyon programcısını dik duramadın, diye eleştiriyor. Bu genel başkana göre o televizyon programcısı bu durumdan üzüntü duymak bir yana aynı tavrını sürdürmeli yani terör örgütünün propagandasına devam etmeliymiş. Öyle diyor genel başkan. Biliyorsunuz aynı zat daha önce hendekçi teröristleri de arkadaşı olarak ilan etmişti. Beyefendi bir kazma kürek de sen eline al sen de git orada hendek açıver. Bu partinin kimi mensupları da çatışmalarda yaralanan teröristleri hastanede ziyaret etmekten teröristlerle dayanışma ilanları asmaya kadar sergilemedikleri kepazelik bırakmadılar"diye konuştu.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

hacı

15 Ocak 2016 Cuma 20:11

recebim nerelerde acaba

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR