19 Mart 2024 Salı

AYLİN CESUR BARLA'DAN HÜKÜMETE YÜKLENDİ

AYLİN CESUR BARLA'DAN HÜKÜMETE YÜKLENDİ

Isparta

İyi parti 1. sıra Milletvekili adayı Aylin Cesur seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine kaldığı yerden devam ediyor. Eğirdir Barla halkıyla buluşan Cesur buradan hükümete yüklenerek; '' Aynı adayları milletimizin önüne pişirip pişirip koyuyorlar, gezdiğimiz yerlerde bize artık bizi bunlardan kurtarın diyorlar. Bizlerde halkımızın bu arzusuna karşılık verip iktidara geleceğiz. dedi

Cesur benzin fiyatlarının 6 TL olduğu yerde Barla halkı benzin almaya birde Eğirdire kadar gidiyor, bu hükümet, bu Vekiller daha Barlaya benzin tankeri getirmekten aciz, bunu bile beceremiyorlar diyerek sözlerine şöyle devam etti; Bu kadar basit çözümlerin olduğu yerde insanlarımız sıkıntıya düşürülüyor, bu iktidar nasıl olsa alternatif yok diyerek ilçelerimize köylerimize önem vermiyor ama artık biz varız. Barlayı İnanç turizminin merkezi yapacağız, elimizde böyle bir değer var.'' dedi.

 

EĞİRDİR GELİNİ AYLİN CESURU BAĞRINA BASTI
 
İyi parti 1 sıra Milletvekili adayı Aylin Cesur seçim çalışmalarına kaldığı yerden devam ediyor.
Eğirdirin gelini olan Cesur ilçede coşku ile karşılandı. Eğirdir merkez ve 4 köyünü gezen Cesur'u bağrına bastı ve sevgi gösterilerinde bulundu.

Seçim çalışmaları ile ilgili bilgi veren Cesur; “Eğirdir halkımızın desteği ile inşallah iktidara geleceğiz. İktidara geldikten sonra eğirdiri turizmin başkenti yapacağız Eğirdir halkı bize inanıyor, bizleri destekliyor onların duaları ve inançlarıyla biz kazanacağız, Türkiye iyi olacak’’ dedi.

 

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Barlalı

20 Haziran 2018 Çarşamba 08:07

Kiraz ticareti yapıyoruz Barlada Bütün sezon kapalıydı benzin istasyonu İstasyon var ama kapalı, kilitliMazot almak için çiftçi, ziraatçi Eğirdire gidiyorVekilim doğru söylemiş Allah razı olsun ondan

Hahahahaha

19 Haziran 2018 Salı 20:19

Barla'daki benzinlikte uçak yakıtı mı satılıyor?

!

19 Haziran 2018 Salı 20:18

Osman boş konuşma!

Haklı

19 Haziran 2018 Salı 15:59

Birisi sayin adaya Barla'da benzin istasyonu olduğunu söylemedi mi

Osman Ozturk

19 Haziran 2018 Salı 13:02

ispartamizin Demokrat Cesur evladi,Tum destegimizle arkandayiz. Metal yorgunu başarisiz iktidara Artik Yeter Soz Milletindir diyoruz.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR