17 Nisan 2024 Çarşamba

AYBATILI HÜKÜMETİN HİZMETLERİNİ ANLATTI

AK Parti'den Milletvekili Aday Adayı olan Esnaf Odaları Birliği Başkanı Mehmet Aybatılı, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ömer Parlak'ı ziyaret etti. Başkan Aybatılı, ziyarette Bomba 32 Haber Muhabirine yapılan hizmetler ile ilgili açıklamalarda bulunurken, "İstikrar Sürsün, Türkiye Büyüsün" mesajı verdi.

Isparta

AK Parti'nin bir çok alanda yenilikler yaptığını belirten Başkan Aybatılı, bizde bu yolda elimizden geleni yapmak için üstümüze ne görev düşüyorsa yapmak için Milletvekili Aday Adayı olduk. Isparta'ya ve Türkiye'ye yapılan hizmetler ortadadır.

AYBATILI ISPARTA'YA YAPILAN HİZMETLERİ ANLATTI

ISPARTA’YA SON 12 YILDA 4,2 MİLYAR TL YATIRIM VE DESTEK SAĞLADIK

Isparta’da çiftçilerimize toplam 28 Milyon TL mazot desteği verdik. Toplam 26 Milyon TL gübre desteği, 269 Bin TL toprak analizi desteği ödedik.  Gübre ve mazot fiyatlarındaki artıştan üreticimizin olumsuz etkilenmesini önledik. Prim ödemelerinin kapsamını genişlettik. Prim desteği verilen ürün sayısını4’ten 17’ye çıkardık, üretimi katladık. Havza bazlı destek modelini başlattık, üretimi planlayıp desteği ürünün en uygun yetiştiği bölgelerde ödemeye başladık. 12 yılda Isparta’da toplam 9,2 Milyon TL prim desteği verdik. 2003-2013 döneminde Isparta’ya 280 Milyon TL nakit destek verdik.

SON 12 YILDA YAPILAN EĞİTİM YATIRIMI 200 MİLYON TL

Ruhen ve bedenen iyi yetişmiş nesiller yetiştirme hedefiyle eğitim alanında ilklere imza attık. Eğitime yapılan yatırımları geleceğimizin teminatı olarak değerlendirip öğrenci ve öğretmenlerimizin ihtiyaçlarını karşılamak üzere tedbirler aldık. Yeni binaların yapımının yanında, mevcut binalarda yürütülen yenileştirme çalışmalarıyla okullarımızdaki fiziki ortamı eğitim öğretime daha uygun hale getirdik.FATİH Projesi ile eğitimde teknolojiden üst düzeyde yararlanma hedefimizi gerçekleştirdik.

12 YILDA YAPILAN KÜLTÜR VE TURİZM YATIRIMLARI

Dünya çapında yürütülen büyük projeler, arkeolojik kazılar, sponsorluk destekleri, müze ve ören yerlerini iyileştirme çalışmaları gibi titizlikle hayata geçirilen etkinliklerle Türkiye’nin kültür hayatına hareket getirdik; ülkemizin, yurt dışında kültür hayatıyla da örnek olmasını sağladık.

SON 12 YILDA YAPILAN SAĞLIK YATIRIMI

Yeni sağlık tesislerinin yapımı, hastanelerin tıbbi cihaz kapasitesinin artırılması, hasta yataklarının nitelikli hale getirilmesi gibi hizmetleri yürütebilmek için bütçeden sağlığa ayrılan payı yükselttik.Ambulans filomuzu genişlettik. Aile hekimliği, evde sağlık hizmeti, ilaca ulaşımın kolaylaşması, Alo 182 Randevu Sistemi gibi devrim niteliğinde yeniliklerle vatandaşımızın sağlık çilesine son verdik. Sağlık alanında getirdiğimiz yeni anlayışla, önleyici ve koruyucu sağlık hizmetlerini yaygınlaştırdık.

12 YILDA YAPILAN ORMAN VE SU İŞLERİ YATIRIMI

Ülkemizin orman varlığını koruyarak geliştirmek, orman köylülerini desteklemek, milli parklar ve diğer korunan alanların etkin yönetimini sağlayarak, halkımızın istifadesine sunmak, su kaynaklarını verimli kullanarak içme suyu, sulama ve diğer ihtiyaçlara cevap vermek,enerjiye dönüştürmek ve hava tahminlerini daha isabetli yapabilmek için son 12 yılda Isparta’ya yapılan yatırımları artırdık.

SON 12 YILDA YAPILAN GENÇLİK VE SPOR YATIRIMI

2003-2013 yılları arasında Ispartalı gençlerimizin sporu,bilimi, sanatı keşfetmeleri için tasarlanan gençlik merkezlerine, sağlıklı ve dinamik bir Türkiye inşa etmek için spor tesislerinin ve öğrenci yurtlarının yapım ve onarımına 42,1 Milyon TL harcadık. Isparta’daki yüksek öğrenim gençliğine 422,1 Milyon TL öğrenim kredisi ve burs verdik.

 

 

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Ali

25 Şubat 2015 Çarşamba 12:17

Akp de üniversite mezunu olmayanları aday ediyorlarmı

ak partili 32

24 Şubat 2015 Salı 17:52

Ya bi git.Siz 28 subatta darbecilerle birlik olup partinizi satmadiniz mi? Simdi de sirf kendi menfaatiniz için partimin gücünden faydalanmak istiyorsunuz.Artik gidin, Ispartanin sizin dar politiklariniza ihtiyaci yok.

Ay Battı

24 Şubat 2015 Salı 13:57

Boşuna çenenizi yormayın. Isparta halkı 7 den 70 e ne yapılıp ne yapılmadığını ****et iyi biliyor. Asıl yatırımlar doğuya yapıldı. Buradea ise çalışan bürokratların canına okunmaktan başka bir şey olmadı. Koltuklara senin adamın oturacak yok benim adamım oturacak kavgasından başka ne oldu Allah aşkına.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR