28 Mart 2024 Perşembe

AYBATILI GERİ DÖNDÜ!

AK Parti'den Milletvekili Aday Adayı olan Esnaf Odaları Birliği Başkanı Mehmet Aybatılı, partisinin temayül yoklaması için teşkilatlar ile tanışma toplantılarına katılacak ve ilçe ilçe ziyaret edecek.

Isparta

Isparta'da bir dönem Belediye Başkanlığı yapan Mehmet Aybatılı uzun yıllar Esnaf Odaları Birliği Başkanlığı görevini devam ettiriyor.7 Haziran'da yapılacak olan Milletvekilliği seçimlerinde AK Parti'den aday adayı olan Aybatılı tekrar sahalara geri dönüyor.

Aybatılı'nın sevenleri ise sloganı bile hazırladı. Başkan Aybatılı için; "MEHMET AYBATILI VEKİL OLURSA NE YEDİĞİ DEĞİŞİR NE GİYDİĞİ AMA ISPARTA İÇİN ÇOK ŞEY DEĞİŞİR!" sloganları atılmaya başlandı.


MEHMET AYBATILI KİMDİR?

1953 Isparta doğumlu olan Mehmet AYBATILI, ilk,orta ve liseöğrenimini yine Isparta'da tamamladı.

70'li yıların başında ticari hayata atılan Mehmet AYBATILI 1978 yılından itibaren 34 yıl Esnaf ve Sanatkarlar Odaları'nın yöneticilik ve başkanlık görevlerinde bulundu.

1994 yılında yapılan Mahalli İdareler seçimlerinde Doğru YolPartisi’nden Belediye Başkan Adayı olarak katıldı ve 1994-1999 yılları arasında1 dönem Isparta Belediye Başkanlığı yaptı.

 2002 yılında yapılan Genel Seçimlere, Doğru Yol Partisi'nden 1. sıra Milletvekili adayı olarak katıldı. Bölgesinde seçilmeye yetecek oyu almışken partisinin ülke barajına takılması nedeni ile Milletvekili olarak görev yapamadı.

 Son olarak Isparta Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlığı görevinde bulunan Mehmet AYBATILI, evli ve 2 çocuk babasıdır.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Vaybe

11 Ocak 2018 Perşembe 00:16

Halkın sevdigi partiden aday ol aybatılı sana ısparta oy verir. Şimdikiler gibi bagirıp cagirmassın. İşe geleni bilmem neyle tehdit etmezsin. Sen ekonomik acıdan iyi gözüküyorsun. Zenginlige göz dikmezsin. İşsize bagirarak terslemezsin. Zaten işsiz zavallı. Mevkiye gelince kendini ne oldum demezsin. Enazindan partine saygın oldugunu bilirsin. Halk istemiyorsa çekilip gitmesini bilirsin. İşin gucün parti merkezinde kendini vekil yandaşını ilbaşkani yapmak icin ugraşmazsın. Oy aldigin ilin işini y

öz akçı

04 Ocak 2018 Perşembe 16:50

menfaatin için aday olduğunu apaçık açıkladı, bize gerek kalmadı.

dale

08 Nisan 2015 Çarşamba 19:41

esnaf odaları başkanı iken, bu oluşumun birikimini bankalarda değerlendirip, faizin bir kısmını kendisine tırtıkladığını bilirim, o dönem bankacı idim çünki

insanoğlu

25 Şubat 2015 Çarşamba 23:38

serkan çakkallıoğlu-pınar taner topsakaldaki samimiyet,hiz metkarlık ruhu hiçbirinde yok.bu ikisi kesinlikle ilk 3 de olmalı...

Metin Hoca

24 Şubat 2015 Salı 08:37

Aybatılı özgül ağırlığı olan bir Ispartalı. Başkan aday olursa destekleyeceğim.

öz ıspartalı

23 Şubat 2015 Pazartesi 20:24

kimdir kısmına birde aybatılının nereli olduğunu yazabilirmisiniz acaba..

Yavuz Aslan

23 Şubat 2015 Pazartesi 08:35

İnşallah Sayın Aybatılı Seçilir. Isparta'nın içinden gelen Ispartanın durumunu bilen, Halkın ve Esnafın içinden gelen biri. İnşallah Efsane Geri Dönecek.

sefa er

22 Şubat 2015 Pazar 22:44

valla genç vekiller istiyoruz.bugünkü merkez ilçede serkan çakkallıoğlu beyi ayakta alkışladık .inşallah aday olur.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR