25 Nisan 2024 Perşembe

AYBATILI, GÜNAYDIN İÇİN NELER SÖYLEDİ?

AYBATILI, GÜNAYDIN İÇİN NELER SÖYLEDİ?

Isparta

MHP İl Başkanı Nail Bayram ve beraberindeki heyet, Isparta Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Aybatılı’yı ziyaret etti. Ziyarette Başkan Aybatlı’yı Isparta’nın ‘akil insanı’ olarak nitelendiren MHP İl Başkanı Bayram, “Aybatılı’nın tecrübelerinden yararlanmak istiyoruz” dedi. Başkan Aybatılı da Isparta esnafına zulmetmeyen MHP’li Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’a teşekkür etti.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Haldun

18 Ekim 2018 Perşembe 16:17

Ak Partiye karşı nasıl iş bu ? Ziya günaydın hani cumhur ittifakı.Devlet Bahçeli duymasın.Reis nereyi işaret ederse o başkandır.Hükümetle ve Isparta lı ile uyumlu çalışacak dürüst namuslu çalışkan 4/4 lük AK Parti başkanı yakında açıklanacak ve cumhur ittifakı içinde olan milleyetçi,muhafazakar insanların alayı reisin gösterdiği bu adayı destekleyeceklerdir.Kimse heveslenmesin.Boşuna kürek çekmeyin.Durmak yok yola devam reisim.Sen yeterki emret

teskilatcı

18 Ekim 2018 Perşembe 11:13

sen Isparta beledıye başkanı olarak mı yoksa MHP ıl başkanı olarak mı zıyaret ettın,konusmandan zıyaretcının makamı anlaşılmıyor?

Çizikler

18 Ekim 2018 Perşembe 04:36

Bu eski başkanlar tam kaşar

Isparta

17 Ekim 2018 Çarşamba 23:38

Isparta Esnaf ve Sanaatkarlar oda başkanı olarak Sayın Mehmet Aybatılı beyefendi Isparta Esnaf ve sanaatkarların ve âilelerinin düşüncelerini çok güzel ifâde etmiş kendisine teşekkür ederiz.Doğru söylemiş Isparta Esnafı Sanaatkarları , emek emek ilmek ilmek çalışan Isparta halkına hizmet edenide, zulm edenide unutmaz!Esnaf ve Sanaat odası başkanı Sayın Mehmet Aybatılı'ya ve Isparta Belediye başkanı Sayın Yusuf Ziya Günaydın'a hizmetlerinden ötürü teşekkürler.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR