28 Mart 2024 Perşembe

AYAZMANA MAHALLESİNDE SOKAKLARA KİLİT PARKE TAŞI DÖŞENİYOR

AYAZMANA MAHALLESİNDE SOKAKLARA KİLİT PARKE TAŞI DÖŞENİYOR

Isparta

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in talimatları doğrultusunda, Fen İşleri Müdürlüğü Ayazmana Mahallesinde deforme olmuş yollarda yenileme çalışması başlattı.

Ayazmana Mahallesinin özellikle eski yerleşim yerlerinin bulunduğu ve yaklaşık 25 yıl önce dökülen ve deformeye uğrayan asfalt Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince kaldırıldı. Gelecekte kentsel dönüşüme elverişli konumda bulunan ve şu anda eski evlerin de yer aldığı 7 sokağa, kilit parke taşı döşeniyor.

10 bin metrekarelik alanda başlatılan çalışmalarda asfalt kaldırılırken, stabilize çalışması gerçekleştirildi. Ardından ekipler tarafından 7 sokakta kilit parke taşı döşemesine başlandı.

Ayazmana Mahallesi Muhtarı Süleyman Kocaer, yapılan çalışmalardan dolayı şahsı ve mahalle sakinleri adına Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e ve ekibine teşekkür etti. Muhtar Kocaer, “Mahallemizde bugün güzel bir gün yaşıyoruz. Bu bölgemiz kentsel dönüşüme açık bir bölge. Asfalt yerine kilit parke taşı döşenmesini tercih ettik. 7 sokağımıza kilit parke taşı döşeniyor. Mahalle sakinlerimizde yapılan çalışmalardan çok memnuniyet duyuyor. Sokaklarımız kilit parke döşenmesiyle nostaljik oluyor. Belediye Başkanımız Şükrü Başdeğirmen’e ve ekibine mahallemize yapmış olduğu hizmetlerden dolayı, şahsım ve mahalle sakinlerim adına teşekkür ediyorum” dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Cancan

14 Ocak 2021 Perşembe 01:06

Ayazmana size müstahak günaydın başkan heryeri asvaltladı parklarınız yollarınız ne güsel oldu. köpekler için kulube bile yaptırdınız ama yok..

Yıldızhan cami arkası

13 Ocak 2021 Çarşamba 22:33

Yıldızhan cami arkasındaki yollar da döşenmeli

ahmet

13 Ocak 2021 Çarşamba 17:53

mahallelinin memnun olduğu kesinlikle YALAN. güzelim asfaltı söktünüz köy yeri gibi taş döşeyeceksiniz. Muhtar seninle de seçimde görüşürüz. yazıklar olsun.

alettin

13 Ocak 2021 Çarşamba 14:32

kasaba kalitesine geldi belediye.6 aya kalmaz köy seviyesenine ineriz.wc belediyeciliği

vatandaş

13 Ocak 2021 Çarşamba 14:12

3. sınıf dünya ülkelerinde genelde kilitli parke taşı kullanılır. Bizim gibi ülkeler mesela. Dünya vergi ödüyorsun kilitli parke taşını kilitliyorlar. Yapsana yağ gibi asfalt.

moonlight

13 Ocak 2021 Çarşamba 12:47

Allah aşkına yollara şunu dösemeyin.İlk başta güzel görünüyor ama daha sonra insana bela oluyor taşlar çökünce.Araba kullanmak işkenceye dönüşüyor.Bunun yerine asfalt dökün bin kat iyidir.

IspartalıBaron

13 Ocak 2021 Çarşamba 11:05

Ayazmana vatandaşı olarak bıkmıştık Daha yeni mi aklınıza geldi Allah razı olsun yine

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR