19 Nisan 2024 Cuma

AVUKAT ÜLKEM BAŞ ADAYLIĞINI AÇIKLADI!

Milliyetçi Hareket Partisi'nden Milletvekili Aday Adayı olan Avukat Ülkem Baş, il başkanlığı binasında düzenlendiği basın toplantısı ile aday adaylığını açıkladı.

Isparta

7 Haziran'da yapılacak olan genel seçimler öncesinde MHP'de aday adaylığı hareketliliği yaşanıyor. MHP'de son olarak Avukat Ülkem Baş aday adaylığı müracaatının ardından basın toplantısı düzenledi. Partinin İl Başkanlığı binasında düzenlenen toplantıya MHP İl Başkanı İsa Yalçın, Merkez İlçe Başkanı Vedat Yılmaz ve çok sayıda partili katıldı.


 

Avukat Ülkem Baş, artık karşı karşıya olduğumuz durum,hepimizin dava arkadaşı olmasını kaçınılmaz kılmıştır. Dil Türkçe, Bayrak ayyıldızlı al bayrak mücadelesinin tek mevzii ise Milliyetçi Hareket Partisi’dir dedi.

Baş açıklamasında ise; "Rahmetli Başbuğumun yıllar önce hainlere seslendiği gibi “…bu devleti parçalatmayız, bu Milleti böldürmeyiz,gerekeni de yapacağız…” deme zamanıdır ve Genel Başkanımız Doktor Sayın Devlet Bahçeli’nin ifade ettiği üzere; “kuşatma ne kadar ağır olursa olsun, tarih henüz hükmünü vermemiş, Türk Milliyetçileri henüz son sözünü söylememiştir” .Bugün bazılarının kulağına hoş gelen, içi hainlikle doldurulmuş barış türküleri,Allah korusun yarın ağıtımız olabilir. Bu gerçekleri ifade ettikçe,bizi şehit cenazeleri üzerinden propaganda yapmakla ve hamasi konuşmakla itham etmektedirler. Amaçları, şehitlerimizin ve Türklüğümüzün anılmasını engellemeye yönelik algı yaratmaktır. Bu sevdaya kapılmış bahtsızlar, Milliyetçi Hareket Partisi’nin çözüm süreci denen ihanet projesine karşı alternatif çözümü olmadığına da dem vurmaktadırlar. İşte bu noktada haklı olduklarını söylemek elzemdir. Zira ihanetin alternatifi de ihanettir! Partimizde bulacağınız tek şey ise hainlere karşı koymaktır. Unutulmamalıdır ki öyle ya da böyle bu topraklarda terör ve teröristle mücadele devam edecektir. İşte bu sebeple,birisi ile masaya oturmanın, arkasından gelen, ismi farklı başka terör örgütlerine de güç vereceği gözden kaçırılmamalıdır. Yüzleri kızarmadan,emdikleri sütün haram olacağını düşünmeden vatanı ve yüce Milletimizi parçalayacak siyaseti savunanlara ve şu anda bu ihanet sektörüne karşı duruyor gibi görünüp te ellerine fırsat geçtiğinde terör örgütü yandaşı parti ile seçim ittifakı yapanlara, ileride de ittifak yapabileceklerini ima edenlere, Allah’ın izni ile emellerine ulaşacak oyu Türk Milleti ve Ispartalı vermeyecektir. Çünkü artık anlaşılmıştır ki, bunların hepsi aynı damardan beslenirler. Her ikisi de aynı locanın; karşı karşıya izlenimi vererek kontrol altında tuttuğu seslerdir.Bunlar emir ve talimatları aynı mekândan alır, aynı güce selam durur,sadece onlardan korkarlar. Basın açıklamamda vatanın bölünmez bütünlüğü hususunda hassasiyetle durmamda ki gaye, seçimin bu yönü ile bir sınav olmasıdır.



                Bunun yanında yerel bağlamda; bölünmüş yollarla övünüp Isparta’da 12 yılda toplam 67 km. yol yapan, “dere boğazı yolu ne oldu?” diye soranlara, Burdur üzerinden gidin diyen, Barajlar Krallığı unvanını Isparta’dan alacağız deyip,Isparta’da faal 18 gölet varken 61 gölet yaptığını iddia eden, İlimizin hakettiği teşvik grubunda yer almasını sağlamayan, gül elma ve kiraza teşvik vermeyen, 13 yılda Isparta’mızdaki icra dosya sayısındaki artışın Türkiye genelindeki artışın 30 katı olmasına neden olan ve genel il nüfusunun azalmasına sebep olan iktidar partisidir. Şimdi de adaylarının, açıklamalarında,saydıklarımı yapacaklarını vaat etmeleri trajikomik ve MHP son İl Kongresi sunumundan alınan kötü bir kopyadır.

               Milletvekilliğine aday olmaya her Türk evladının hakkı vardır. Ben de evladınız olarak bu hizmete soyunmuş bulunmaktayım. Subay olarak Türk Silahlı Kuvvetleri saflarında Türkiye sathında görev yaptığım sürede ve Isparta’mız da avukat olarak edindiğim tecrübeleri siz hemşehrilerimiz için sonuna kadar kullanacağımdan, doğruları, korkmadan ve her platformda izaha devam edeceğimden,daima yanınızda olacağımdan şüphe duyulmamalıdır.



Sözlerimi Genel Başkanımın ifadeleri ile sona erdirmek istiyorum. “Milliyetçilik,milletine kara sevda ile bağlanmaktır. İhtiya çolduğunda da ölüm karşısında imtihan olmaktır. Milliyetçilik, Mete’dir, Selçuk Bey’dir, Fatih’tir, Yavuz’dur,Atatürk’tür. Sabırdır, çiledir, inançtır.Milliyetçilik, Mehmet Akif’tir,  Ziya Gökalp’tir, Atsız’dır, Türkeş’tir.Nene Hatun, Antepli Şahin, Sütçü İmam’dır. Milliyetçilik, Yunus’tur, Pir Sultan’dır,Hacı Bektaş’tır. Milliyetçilik, semahtır, halaydır, Zeybektir.”


Dava arkadaşlarım, Üstte Mavi Gök Çökmedikçe Altta Yağız Yer Yarılmadıkça İlimizde,Töremizde bozulmayacaktır. Ne Mutlu Türk’üm Diyene!



YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Ali KAHRAMAN

12 Ocak 2016 Salı 01:14

Yemin ederim her daim aklımdasınız komutanım.k.bakmayın size ulaşmam anca oldu.Allaha emanet olun.Kalbim sizinle. Başarılarınızı kalben ümit ediyorum

ısparta

15 Mart 2015 Pazar 15:28

gerçek bir ıspartalı aday olacak inşallah bu sefer özüde köküde ıspartadan adam gibi addam inşallah mhp genel merkezide il sıradan adayımız yapar ıspartaya sahip çıkacak birisi milletvekili olmuş olur

aasdff

12 Mart 2015 Perşembe 17:47

Sa

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR