16 Nisan 2024 Salı

AVM NİN TAVANI ÇÖKTÜ

ISPARTA Iyaş Park Alışveriş Merkezi'nin üst çatısı çöktü. Müşteriler büyük panik yaşadı.

Isparta

ISPARTA kent merkezinde bulunan 2 katlı IYAŞ Park Alışveriş Merkezi'nin alçıdan yapılma tavanı çöktü. Olay yerine çok sayıda sağlık,itfaiye ve AFAD ekibi sevk edildi. İlk belirlemelere göre 4 kişi hafif şekilde yaralandı.

 

Isparta'da bir alışveriş merkezinin yeme içme bölümündeki asma tavanın düşmesi sonucu ilk belirlemelere göre 4 kişi yaralandı.

     

IYAŞ Genel Müdürü Adem Demiralay, alışveriş merkezinin yeme içme bölümündeki asma tavanın yağış nedeniyle etkilenerek düştüğünü bildirdi.

     

Olay sırasında yeme içme ünitesinde bulunan 4 kişinin çeşitli yerlerinden yaralandığını belirten Demiralay, yaralıların ayakta tedavi edildiğini kaydetti.

     

Alanda gerekli incelemelerin yapıldığını dile getiren Demiralay, "Saat 14.15 sıralarında yağıştan etkilenen asma tavan düşmüş,hamd olsun ki ciddi bir yaralanma ya da can kaybı yok. Orada bulunan 4 vatandaşımızda ya elinden ya sırtından sıyrıklar almışlar, onlar da ayakta tedavi edildiler" dedi.

     

Demiralay, alanda temizlik çalışmalarını başladığını belirtti.

IYAŞ'DAN AÇIKLAMA

İşte IYAŞ Yönetimi tarafından yapılan açıklama, "Sayın halkımız Alışveriş Merkezimizin fast food bölümünde alçı tavan çökmesi sonucu bir kaza yaşanmıştır. Şükürler olsun ki kaza neticesinde hiç bir sağlık problemi yaşanmamıştır. Fast food bölümü geçici bir süreliğine hizmet dışı bırakılmış, diğer bölümlerimizde hizmet verilmeye devam edilmektedir. En kısa sürede gerekli tadilat ve güvenlik önlemleri alınarak hizmet verilmeye devam edilecektir".




YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

deniz

14 Ocak 2015 Çarşamba 19:55

Siz düşünün iste yönetimin vizyon ve görüşünü. Açıklamaya bak. Gerçek bir özür metni yayınlamaktan aciz. Bilmiyorsanız google sorun o size ornek metin çıkarır.

mehmet

14 Ocak 2015 Çarşamba 19:03

UC lerin aralıkları da açık değil neden taşımamış acaba bugüne kadar yağmur mu yağmamış saçma.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR