26 Nisan 2024 Cuma

ATATÜRK REDDEDERDİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun bugün grup toplantısında Ensar Vakfı ile ilgili olduğu iddia edilen çocuk tacizi olayı hakkında sarf ettiği, “Valisi konuşmuyor, Milli Eğitim Bakanı konuşmuyor. Aileden sorumlu Bakan da zaten birilerinin önüne yatmış vaziyette o da konuşmuyor. Bu yurtlara kim izin veriyor arkadaşlar...” şeklindeki sözlerine Ak Parti İl Başkanı Osman Zabun bir paylaşım yaparak çok sert bir dille cevap verdi.

Isparta

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin haftalık grup toplantısında konuştu. Kılıçdaroğlu kamuoyunun tartıştığı çocuk tacizi olaylarıyla ilgili olarak Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu’nu sert sözlerle eleştirdi.

 “AİLE BAKANI BİRİLERİNİN ÖNÜNE YATMIŞ DURUMDA”

Valisi konuşmuyor, Milli Eğitim Bakanı konuşmuyor. Aileden sorumlu Bakan da zaten birilerinin önüne yatmış vaziyette o da konuşmuyor. Bu yurtlara kim izin veriyor arkadaşlar... Biz izin vermedik diyorlar koro halinde. Siz izin vermediyseniz bunlar nasıl açılıyor? diye konuşmuştu.

ZABUN ÇOK SERT BİR PAYLAŞIMDA BULUNDU

Ak Parti il Başkanı Osman Zabun, Kemal  Kılıçdaroğlu’na tepki göstererek işte Facebokk hesabından bu paylaşımda bulundu. Zabun paylaşımında ise: ‘Atatürk, günün birinde CHP’nin başına Kılıçdaroğlu kadar seviyesiz, haysiyet yoksunu bir düşüğün geleceğini tahmin etseydi matematik öğretmenine kibarca teşekkür eder ve Kemal adını almayı reddederdi’ paylaşımında bulundu.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Davut

07 Nisan 2016 Perşembe 02:03

İki yanlış nasıl tek doğru eder? Ensar vakfındaki çocuklardan birisi sizin çocuğunuz ya da kardeşiniz olsa ne deerdiniz merak ediyorum?

Yazık yaaaaaaaa!

06 Nisan 2016 Çarşamba 11:38

Şu yaşıma geldim şimdiye kadar siyasetin ve siyasetçilerin söylemlerin bu kadar seviyesizce yapıldığını görmemiştim. Her insan aynı fikirde olacak diye bir şart yok. Doğrular çok olabilir ancak gerçek tekdir. AKP döneminde siyaset ağzının bu kadar bayağı olduğu hiç bir zaman görülmemiştir. Çünkü balık baştan kokar. Saygılarımla.

Hoca

06 Nisan 2016 Çarşamba 09:51

Osman Başkanı tebrik ediyorum.Edepsiz,haysiyetsiz genel müdür bozuntusuna gereken cevabı vermiş.O edepsizi savunma adına Ak Parti düşmanlıkları depreşenlere söyleyecek bi sözüm yok, ALLAH CC onları sevdikleriyle beraber eylesin...

mahmut aksu

06 Nisan 2016 Çarşamba 09:00

Sayın Kılıçdaroğlunun lafı amacını aşmış. ama Sayın Zabun da bu milleti salak sanmasın. Kendi söylediği bu lafı millete bi açıklasın. bacak arası ne demek? Zabun: Siyasi tarihe şöyle bir baksalar 8 defa bacak arasından nasıl gol yediklerini görecekler. Önümüzdeki Cumhurbaşkanlığı seçiminde de o gölü bir kez daha bacak arasından yiyecekler. Kokuşmuşluğun, ahlaksızlığın tavan yaptığı bir dönemi yaşıyoruz. zabun efendi o tecavüze uğrayan erkek çocuklar için ne diyor bir de bu fikrini öğrensek.

ayıp

05 Nisan 2016 Salı 22:55

bu düşünce tarzı şizofrenik tedavisi varsa derhal tedavi edilmeli yoksa bu kendini resetlemelidir fabrika ayarları ayıp ayıp..

Osman

05 Nisan 2016 Salı 22:06

Bi kereden bişey olmaz Osman'ım bu kadar köpürmeyin

öz ıspartalı

06 Nisan 2016 Çarşamba 01:36

Bi kereden bişey olmaz diyen şahsiyet o zaman sen.... gidiver bişey olmazsa

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR