26 Nisan 2024 Cuma

ATATÜRK'ÜN ISPARTA'YA GELİŞİNİN 88. YILI KUTLANDI!

ULU Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Isparta ve Eğirdir'e gelişinin 88. yılı çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Isparta

Isparta’daki törende Isparta Valisi Şehmus Günaydın, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Garnizon Komutanı Piyade Albay Ferat Ural, askeri erkan, protokol üyeleri, öğrenciler ve vatandaşlar Endüstri Meslek Lisesi önünden başlayarak, 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı’na yürüdü. Burada Atatürk Anıtına çelenk sunumuyla birlikte saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu.

Günün anlam ve önemine dair konuşmayı Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın yaptı.

Daha sonra ise 6 Mart Atatürk’ün Isparta’ya gelişi dolayısıyla spor müsabakalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Atatürk'ü Anlamak

06 Mart 2018 Salı 14:25

100 yıl önce yapılmış demir köprüde 88 yıl önce Eğirdire trenle gelen Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün gelişini hatırlamak güzel. Fakat 88 yıl önce yoksul Türkiyenin ÇALIŞAN, FALİYETTE OLAN DEMİR YOLUNUNUN KAPANIŞ OLMASI KÖTÜ. Devlet erkanının; Sayın Valinin, Sayın Belediye başkaını ve il başkanlarının Ispartada arabalarla demir köprünün önünde gelip anma yapmak yerine, bir lokkomotifin çektiği Tren vagonlarıyla gelselerdi hem Atatürk'ü anmış olurlar hemde Eğirdire verdiği değeri anlatmış olurlardı

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR