28 Mart 2024 Perşembe

ATAMASI YAPILDI

ATAMASI YAPILDI

Isparta

Eğirdir Kredi Yurtlar Kurumu Müdür Yardımcısı Mustafa Erçevikbaş, Isparta Kredi Yurtlar Kurumu Müdürlüğüne vekaleten atandı.

Uzun süredir Eğirdir Kredi Yurtlar Kurumu Müdür Yardımcılığı görevinde bulunan Mustafa Erçevikbaş Isparta Kredi Yurtlar Kurumu Müdürlüğü'ne vekaleten atandı. Erçevikbaş'a yeni görevinde başarılar dileriz.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Akraba

22 Ağustos 2014 Cuma 00:16

Mustafa bey recep beyin akrabasımı?Recep bey Ispartada atamalardan başka hiçbirşeyle ilgilenmezmi? liyakat arıyormu?yoksa sadce kendine yakın ve sadık olma şartı yetiyormu?Atabey milli eğitim ve il milli eğitime hiç idareciliği liyakatı olamayan ve ak parti misyonuna uymayan görevlendirmelerin arkasında niye duruyor?Recep beye seçimlerde bunlar fatura olarak çıkar.

huseyin erturk

21 Ağustos 2014 Perşembe 21:33

Yorumda birisi yazmis recep özele helal olsun diye ya reçeli tanimiyor yada harami helali bilmiyor.ispartada ahini aldiği kişilerin ahiyla ezilecek

Vatandaş

21 Ağustos 2014 Perşembe 08:50

Recep Özeli görüş olarak sevmesem de taktir ediyorum. Adam tuttuğu kişileri sonuna kadar destek oluyor. Davasına sahip çıkanları o da sahip çıkıyor. Helal olsun.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR