25 Nisan 2024 Perşembe

ATABEY’DE KURA HEYECANI

ATABEY’DE KURA HEYECANI

Isparta

Atabey Belediyesi’nin öncülüğünde ilçeye 377 adet toplu konut inşa edildi. Toplu konutların bugün kurası çekildi. 377 hak sahibinin konutları noter huzurunda çekilen kura ile belli oldu.

AK Partili Atabey Belediyesi yönetimi ilçe sakinlerini ucuz konut ile buluşturmaya devam ediyor. Bugüne kadar Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ile birlikte ilçeye ucuz konutlar kazandıran Atabey Belediyesi bu kez 377 adet konutu hak sahipleri ile buluşturdu.

Noter huzurunda yapılan 2+1 ve 3+1 konutların kura çekimine Atabey Belediye Başkanı Tevfik Atasoy ve çok sayıda ilçe sakini katıldı.

Törende konutların hak sahiplerine hayırlı ve uğurlu olmasını dileyen Atabey Belediye Başkanı Tevfik Atasoy, ”TOKİ ile birlikte yaptığımız çalışma sonucu 377 konutu ilçemize kazandırdık. Toplu konutların ilçemize kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Atabeyliler için TOKİ ile yaptığımız görüşme sonucu konutların aylık taksitlerini Eylül ayı itibariyle başlatacağız. Bu katkılardan dolayı da teşekkür ediyoruz. 2+1’ler ise eve girdikten sonra başlayacak. İlçemizin üst bölümünde yer alan toplu konutların içerisinde bir de düğün salonu inşa edildi. Ağustos ayı içerisinde tamamlanacak ve onu da ilçemize kazandıracağız Bu konutlarda sağlıklı bir şekilde oturmaya Allah herkese nasip etsin. Konutlarımızın hem ilçemize hem hak sahiplerine bir kez daha hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Bir daha toplu ve ucuz konutların Atabey’e nasip olmasını temenni ediyorum” dedi.

** İLK HAK SAHİBİNİN ÇEKİLİŞİNİ BELEDİYE BAŞKANI ATASOY YAPTI

Atasoy konuşmasının ardından ilk hak sahiplerini yapılan kura çekimi ile belirledi. Ardından kura çekimi noter huzurunda devam etti.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Takas

17 Nisan 2019 Çarşamba 06:39

Toplantıda kalabalıktan ve kura çekiliş akışını engellememek için bir-iki soru soramadım. Kat ve konumunu beğenmeyenler becayiş yapabilecek mi ? Aşağıdaki evlerle, yukardaki evler arasında fiyat farkı var mı ? Benim yeni mahalleden 3 kat çıktı, ama evler iç içe gibi, ben ve eşim yukarıdaki çayırlı mescid üstünden değişmek istiyoruz, olabilir mi? Ayrıca ısınma bireysel olursa iyi olacak, kışın evde durmayız belki.

Peşinatlar.

17 Nisan 2019 Çarşamba 06:22

Araslı ya ; 2+1 lerin peşinat ve geri ödemeleri nasıl ve ne kadar ? 3+1 lerin nasıl ? Tam anlayamadım.

Nüfus artması için.

17 Nisan 2019 Çarşamba 06:17

Saygıdeğer başkanım; doğal gazla ısıtma toplantısını sonra yapacağız dediniz. Isıtma problemini vatandaşa bırakmayınız. Çünkü vatandaş bireysel ısınma ister, özellikle Atabeyde oturmayanlar. O zamanda kapıyı kilitleyip gidenler yüzünden alttan,üstten ısınma ,soğukluk problemleri meydana gelir.Eğer Atabeyin nüfusunu çoğaltacaksanız mutlaka MERKEZİ ISINMA , peteklere sayaç sitemi konmalıdır,aksi halde bu evlerin oturularak dolma şansları yok.Takdir sizlerin tabii, benden naçizane hatırlatması...

Araslı

17 Nisan 2019 Çarşamba 01:23

2+1 ler dede peşinat var 3+1 lerin aylık ödemesi etiğinde Başlıyor 2+1 lerin eve oturunca

Değiştirmek isteyen.

16 Nisan 2019 Salı 22:13

Reis bey, isim değişikliği olabilir mi acaba ? Mesela ben yazılmışım, şimdi soyadı aynı olan öz kızıma veya eşimin üzerine Mayıs ayında kesin kayıt yapılrken ,peşinatlar yatarken isim değişikliği olabilir mi ? Ayrıca kat ve yer durumunu beğenmeyenlere beşayiş olacak mı ? Bunlara müsade var mı acaba ? Bilgilendirirseniz seviniriz..

Konum meselesi

16 Nisan 2019 Salı 21:18

Yeni Mahalledeki yapılan evlerle, çayırlı mescid üzeri yapılan evlerin, yer olarak ve merkeze yakınlığı, uzaklığı dolaysıyla , değerleri aynı mı acaba? Baraj yolundaki Toki evlerine fiyat farkı ne kadar ki ? Yoksa 3+1 lerin hepsinin kat farkları hariç, fiyatları aynı mı ? Yani diğer bir deyişle Aşağı mahalle ile yukarı mahalle 3+1 lerin rakamları aynı mı ? Genel bilgilendirme olursa memnun oluruz.

CCC

16 Nisan 2019 Salı 20:31

Toplu konut demişsiniz de Yalvaç'lının hali içler acısı 3 tane müteahide mahkûm, millet bu paralar çok para almam da demiyor haa.. Fiyatları yükselttikçe yükseltiyorlar. Manzarası yok bildiğin düz ev 400 BİN TL civarında YAZIK.. Çook yazık ne TOKİ gidiyor ne Toplu konut yapılıyor. 3 Mütehidin yaptırdığı evler çatır çatır pazarlıksız satılıyor. Olan fakir vatandaşa oluyor. Yetkililer sesimizi duyuyor mu???

Ispartadan Ahmet

16 Nisan 2019 Salı 20:15

Tevfik başkanım, TOKİ önderliğiniz için çok teşekkür eder,saygılarımızı sunarız. Fakat şöyle bir durum söz konusu . Yeni mah aşağıdaki evler, Altunbadaki evler diye ayrı ayrı çekiliş oldu. Bankaya yazılırken ve sonra belediyeye uğradığımızda hiç böyle bir olaydan ve durumdan bahsedilmemişti. Ev evdir önemli değil ama , Yeni mah. 3+1 ler de , yukardaki 3+1 lere göre fiyat farkı çıkar diye düşünüyorum.. TOKİ bu durumu mutlaka not almalıdır. Aksi halde bir adaletsizlik ortaya çıkar kanaatindeyim.

Atabeyli

16 Nisan 2019 Salı 20:05

Sayın belediye başkanıma sonsuz teşekkür ediyorum. Belediye ve siz başkanımla hiç alakası yok ama, 3+1 lerde MAYIS ayında peşinat ödeme 20 - 25 bin lira civarı konuşuluyor, ancak 2+1 ler de hiç peşinat yok, aylık geri ödemeler her ikisinde de EYLÜL de başlanacak deniyor. Toki başkanlığı bunu nasıl belirledi aklım ermedi. 2+1 lerde peşinat neden yok acaba? Hayırlı olsun Atabeyimize.

Gariban ARASLI....

16 Nisan 2019 Salı 19:54

Allah bir değil ,bin kere razı olsun başkanım. Sizlerin sayesinde başımızı sokacak iki göz dahi olsa bir evimiz olacak inşallah. İster zemin kat, ister beşinci kat , ister kuzey cephe , ister batı cephe hiç fark etmez. Ev evdir, bunu ancak evsizler ve kirada sürünenler anlarlar. Bir de TOKİ başkanlığı bir iyilik daha yapsa da ödeyebileceğimiz bir aylık ödeme çıkarırsa çok çok memnun kalacağız.Dualarımız sizlerle,sağolun , varolun.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR