19 Nisan 2024 Cuma

ATABEY’DE GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ

ATABEY’DE GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ

Isparta

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı ile koronavirüs ile mücadele kapsamında belediyelerden kesinti yapılmıyor. Yapılmayan kesintilerin ise koronavirüs salgını ile mücadelede kullanılması isteniyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ‘gönül belediyeciliği’ dediği bu uygulamaya Atabey Belediyesi harfiyen uyuyor. İlçedeki 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşların tüm ihtiyaçlarını ayağına götürün Atabey Belediyesi önemli bir karar daha aldı.

Atabey Belediye Başkanı Tevfik Atasoy’un talimatları doğrultusunda Mart ve Nisan ayı için konutlarda içme ve kullanma suyunda yüzde 50 indirime gidildi. Koronavirüs ile mücadele kapsamında alınan karar gereği Atabeyliler yüzde 50 indirimli faturalarını ise Haziran ayında ödeyecek.

*** “İNSANI YAŞAT Kİ DEVLET YAŞASIN”

Konuya ilişkin bir açıklama yapan Atabey Belediye Başkanı Tevfik Atasoy, “devletin 3 ay süreyle belediyelere gönderdiği katkı payından borç kesintisi yapmayacağını da belirterek “Maliye Bakanlığımız 3 ay belediyeden kesinti olmayacağını açıkladı. Bu paralar ‘koronavirüs mücadelesi kapsamında kullanın’ dendi. Şu an sosyal belediyecilik zamanı. Sosyal belediyecilik ile ilgili tüm vatandaşlarımıza hizmet götürmek zorundayız. Asfalt, bina her zaman yapılır ama insanların sağlığı bizim için daha önemli. Partimizin ilkesi gereği ‘insanı yaşat ki devlet yaşasın’ diyoruz. Halkımız devletimizin kurallarına uysun ve evde kalalım” diye konuştu.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

atabeyli

03 Nisan 2020 Cuma 08:57

Bunların işi gücü şov hiç icraatlarını görmedik ..para vermeden hizmet denen bişey yok :.Allah ın suyunu bile parayla bağlıyolar ..yazıklar olsun ...

Mehmet

02 Nisan 2020 Perşembe 21:49

Başkanım 5 maaş bağışladı dediler yanlış duymadıysam.

mustafa

02 Nisan 2020 Perşembe 18:39

vallaha başkan yanlış anlamada yok ap partiyiz.yok gönül belediyeciligi her yerde aynı laf.hiç ak olan biyeriniz yok tüm türkiyede.ülkeyi batırdımız.yazık.sayenizde türkiye 20 yıl geriye gitti.sizin sahsınıza söglemiyorum.genel olarak söglüyorum.malesef durum bu.halk bıktı artık bu yönetimden.yeterr artık.yeter

ARASLI

02 Nisan 2020 Perşembe 14:03

Allah razı olsun Başkanım. Bu zor günlerde bizlere destek verdiğiniz için ayrıca teşekkür ediyoruz. inşallah hep birlikte bu zor günleri de geride bırakacağız. Saygılar.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR