19 Nisan 2024 Cuma

ATABEY’DE DEMOKRASİ AYIBI

ATABEY’DE DEMOKRASİ AYIBI

Isparta

Isparta'nın Atabey ilçesinde  AK Parti Belediye Başkan Adayı Tevfik Atasoy'un duraklara astırdığı afişler tahrip ediliyor. Kimliği belirsiz kişi yada kişilerce yapılan saldırılar için emniyet harekete geçti.

Atabey'de son 1 haftadır otobüs duraklarındaki AK Parti Belediye Başkan Adayı Tevfik Atasoy'un seçim afişleri  kimliği belirsiz kişi yada kişilerce saldırıya uğruyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milletvekili Recep Özel ve Belediye Başkanı Tevfik Atasoy’un bulunduğu seçim afişleri yırtılıyor. AK Parti tarafından emniyete şikayette bulunurken, saldırıyı yapanların kimlikleri tespit edilmeye çalışılıyor.

 

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Araslı32

05 Mart 2019 Salı 21:37

SİZİN ANCAK RESİMLERE GÜCÜNÜZ YETER KOLAYSA BAŞGANIMIN VE BİZİN KARŞISINA ÇIKIN. İNADINA ATABEY İNADINA TEVFİK BAŞGAN

Ak

18 Şubat 2019 Pazartesi 09:42

Olayın Yorumu: Sayın Cumhurbaşkanım olmasa size oy vermeyiz ama onun hatırı var. Demektir.

SERTTURK

18 Şubat 2019 Pazartesi 00:03

Afisteki şahıslar I reis haric tanimiyorum lakin bu yapilan ayip cehaletin gostergesidir bir tepki gostermek istiyorsan bunu sandikta goster bu tip cahil insanlar tehlikelidir kimseye faydasi olmayan cevresine zararı olan tiplerdir

İlker akar

17 Şubat 2019 Pazar 17:48

Bu kötü davranış hiç yakismiyor

Artık Dibi Görünmeyen Kuyulardan Su İçmeyeceyiz

17 Şubat 2019 Pazar 13:58

İslam'nın'da İnsanlığın'da Ülkenin'de Belası Siyasi'İslamcılar Tarikatlar Cemaatler Bu Yapılarda Akılcı ve Bilimsel İndirilmiş İslam'deyil Liderleri ve Onları Kulananların İçin Uydurulmuş İslam İnsanların Aklını Parasını Namusunu Canını Alarak Yerüzünde Kan Kin Fikne Huzursuzluk Yayarak Bu Yapılar İnsanlığa Uzur Saadet Mutluluk Sevgi Saygı Getirmezler Kedicıkarları İçin Bağlı Oldukları Karanlık İnsanlık Düşmanı Odakların İçin İnsanlığın Belası Yapılar.

faso aga

17 Şubat 2019 Pazar 13:12

eyyyy maganda sen kimsin ya

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR