18 Nisan 2024 Perşembe

ATABEY ATASOYLA ALTIN YILLARINI YAŞIYOR

ATABEY ATASOYLA ALTIN YILLARINI YAŞIYOR

Isparta

Atabey'de bugün çifte mutluluk bir arada yaşandı. İlçedeki yapımı tamamlanan 377 konutun anahtarları hak sahiplerine teslim edilirken, doğalgaz da kullanıma açıldı. İlçe sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği törene AK Parti YSK Temsilcisi ve Isparta Milletvekili Recep Özel'de katıldı.Atabey Belediyesi'nin gurur, Atabey'in mutlu günü. İlçede yapımı tamamlanan sosyal konutların anahtar teslimi ile doğalgaz arzının açılışı nedeniyle tören düzenlendi.

Atabey Belediyesi'nin gurur, Atabey'in mutlu günü. İlçede yapımı tamamlanan sosyal konutların anahtar teslimi ile doğalgaz arzının açılışı nedeniyle tören düzenlendi.Törene Atabey Kaymakamı Göksü Bayram, AK Parti YSK Temsilcisi ve Isparta Milletvekili Recep Özel, AK Parti İl Başkanı Osman Zabun, Isparta Belediye Başkan Vekili Hakkı Kaya, Torosgaz Yönetim Kurulu Başkanı Osman Erdemci, ilçe belediye başkanları ve çok sayıda Atabeyli katıldı.Törenin açılış konuşmasını yapan Atabey Belediye Başkanı Tevfik Atasoy, "doğalgazın ilçemize gelmesine hayal diyenlerle bugün gerçeği yaşıyoruz" dedi.İlçeye bu dönemde 377 sosyal konut kazandırdıklarını söyleyen Başkan Atasoy, hayata geçirdikleri tüm projelere destek veren Milletvekili Özel'e teşekkür etti.

"ARTIK ATABEY ISPARTA'INN EN GÖZDE İLÇESİ"

9,5 ay gibi kısa bir sürede Atabey'in doğalgaza kavuştuğunu ifade eden AK Parti YSK Temsilcisi ve Isparta Milletvekili Recep Özel, "Atabey artık Isparta'nın en gözde ilçesi oldu" diye konuştu.Konuşmaların ardından temsili olarak 15 konut sahibine anahtarları teslim protokol üyeleri tarafından verildi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Gariban Ali

01 Aralık 2019 Pazar 07:02

Hiç olmadık kiradan kurtulup,yıllar sonra bir ev sahibi olduğum için,Allahıma bin şükür ediyorum. Tabii sizlerin yaptığı hizmetlere de çok teşekkür ediyorum. Dün evlerimizi gezdik,çok güzel olmuş. Yalnız kalorifer ve sıcak su için koyacağımız KOMBİLERİMİZİN ATIK SU, yoğuşma suyu borusu unutulmuş. İmkan olursa onlarda yapılabilir mi ? Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler.Saygılar...

ARASLI

01 Aralık 2019 Pazar 06:57

Başkanımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Yapılan hizmetlere teşekkür edileceği yerde,hala daha ne yapıverdi ? kelimesinden nefret ediyorum. Tabii ki eksiklikler olabilir.Zamanla inşallah onlarda giderilir. Ama ne yapıverdi denilirse gözünüze,dizinize durur. Dünkü doğalgaz açılış töreni ve tokilerin geçici kabül işlemlerindeki yeni düğün salonuda muhteşem olmuş. Alah razı olsun. Emeği geçenlere teşekkürler...

sengetli çiftçi

01 Aralık 2019 Pazar 05:13

Bu ülkeyi kötü yönetti dediģiniz Demirel Çiftçinin emeğini korur,çiftçi para kazanırdı. Elma 20 sene öncesi fiyatla aynı yok mazot desteği falan filan. kur ilaç fabrikasını, kur gübre fabrikasını, kur yem fabrikasını , mazot yerinde saysın , elektrik yerinde saysın Bak ozaman çiftçi nasıl şahlanır hayvancılık şahlanır. Bakın iyi dinleyin Yavaş yavaş çiftçilik bitiyor köylü ekimi dikimi bırakıyor. senget bahçeleri kuruyor kimse bakmıyor tarlaya, arabadan inin de bi bakın yaaa.

sengetli enayileriz biz

01 Aralık 2019 Pazar 05:00

Vekil varken yaptırın bidaha orda olmayacak, altyapı sulama sistemi, doğalgaz, Toki yaptınız. Böyleyken köyden farkı yok. Senirkent bölgesine altyapı sulama sistemi yapılacak dediniz, doğalgaz dediniz, hep yalan seçimden 10 gün önce si takla atiyordunuz oy için .sulama suyuna 100 de 100 İlaca 100 de 100 Gübreye 100 de 100 zam geldi .Elma 10 senedir aynı fiyat Vişne 5 senedir aynı fiyat Kiraz 10 senedir aynı fiyat siz çiftçinin girdilerini düşürmediginiz sürece biyere varamazsınız

Memleket_Sevdalısı

30 Kasım 2019 Cumartesi 22:46

Eller Gider Mersine Gelendost Gider Tersine, Recep Özel Vekilimizde Verir Hava Gazını Herkese Nerde Söyleneneler, KONYA_ISPARTA Yolu Duble Devamı, Üniversite bölüm çalışmaları, Dogalgaz Getirme fikirleri . Bu Halk Sizleri Ve Sizinle Aynı Görevi Yapan Büyüklerimizden Sadece Hizmet Bekliyor. SÖZ SİZİN MİLLETİN DEGİL Saygılar..

Muallim Çelik

30 Kasım 2019 Cumartesi 21:08

Başkanımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Atabey'de doğup büyüyen biri olarak Atabey'in daha da güzelleşmesi ve gelişmesi dileğiyle.

Vatandaş

30 Kasım 2019 Cumartesi 20:34

Hizmette sınıryok maşallah bayat köyünün suyunu keserim dedi kesti dedigini yapar hakkı var Recep özel maşallah kaçıncı dönem oldugu ne yaptı ısparta için bilmiyorum bilen varsa söylesin bunlar ısparta ya hizmet deyil koltuk sevdalısı

kötü koku-pis koku

30 Kasım 2019 Cumartesi 20:14

Hizmette sınırın olmadığı Isparta nın koku sorunu, Konya yolu ve dere boğazı yolundan belli oluyor. Malesef teşekkür bile edemiyorum, ne zaman koku sorunu tamamen hallederseniz o zaman düşünürüz.

32-Gül Kokusu

30 Kasım 2019 Cumartesi 20:02

Sayın vekilim; Atabey,Yalvaç, Keçiborlu doğalgaza geçiyor, iyi güzelde, neden şu Ispartanın **** kokulu pislik kokusunu halledemiyorsunuz?İstanbul da haliçin pis kokusu halledildiği gibi, O Haliçden tutulan balıklarda sofralarda yemek olarak yenebiliyor. Ayrıca Ülkenin hertarafı tunellerle aşılıyor, ama bizim Isparta da tuneli, dereboğazını bırak,daha bir koku sorununu bile halledemediniz.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR