19 Nisan 2024 Cuma

ASRIN UN PASTA HOBY PARTY HİZMETTE

ASRIN UN PASTA HOBY PARTY HİZMETTE

Isparta

Isparta’ya yeni bir işletme daha kazandırıldı. Asrın Un Pasta Hoby Party düzenlenen görkemli bir törenle açıldı. Yeni iş yerinin açılışını Ak Parti Isparta Milletvekili Recep Özel, Isparta Belediye Başkan Yardımcısı Uğur Büyükçulcu ve ITSO Meclis Başkanı Osman Şahlan yaptı. 

Açılış öncesi konuşan Ak Parti Milletvekili Recep Özel, yeni açılan işletmenin Isparta’ya hayırlı olmasını diledi. Milletvekili Özel, “Yeni bir işyerinin açılması vesilesiyle bir arada bulunuyoruz Erzurumlu bir kardeşimiz buraya gelmiş Isparta’yı çok sevmiş uzun yıllardır burada bir ticari alışverişte bulunuyormuş böyle farklı bir konsepte Isparta’da ilk olan bir işyerini Ispartalının hizmetine sunuyor kendisinin oğlunun adı Asrınmış ve onunda bugün doğum günüymüş hem oğlunu patron etmek hemde doğum gününü kutlamak amacıyla böyle bir günde açılışını yapmak istemiş onun için inşallah Isparta’mıza hayırlı olur aileye hayırlı olur açılıştaki heyecanları motivasyonları işletmenin işlediği hep aynı seviyede olur diyoruz. İşletmelerin açılması çok güzel yaşaması daha da güzel daha önemli rabbim yaşatmayı güzel gelirler elde etmeyi nasip etsin” dedi 

Daha sonra açılışa geçildi. Açılışta önce dua edildi, Ardından açılış kurdelesi kesildi. Açılışın sonrası davetliler yeni işletmeyi gezme fırsatı buldu.

Açılış sonrası açıklamalarda bulunan Asrın Pasta Hoby Party İşletme Sahibi Özer Özüm, Antalya merkezli olan işletmenin bir şubesini de Isparta’ya açtıklarını söyledi. Özüm, “Antalya merkezli bir firma yaklaşık olarak 20 yıldır Isparta’ya haftasonları gelip ticaret yaptığımız için burası bizim bildiğimiz bir sektör burada Pasta Parti Hobi gruplarının başlayan maya yağ ve un gruplarının devam eden ikinci grubumuzda var dolayısıyla ev hanımından öğrencisinden yeni doğandan pastanın ustasına kadar tüm hammaddelerin sergilendiği bir alan burası Isparta’da böyle bir konsept yoktu şuana kadar Isparta’ya da bu konuda güveniyoruz böyle bir boşluğun olduğunu düşündüğümüz için Isparta yaklaşık olarak 7 kişi Antalya’yla birlikte 15 kişiye istihdam sağlıyoruz. Isparta’ya güvendiğimiz için kriz döneminde de olsak ciddi bir yatırım yaptık.” dedi.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

süleyman adıgüzel

06 Kasım 2019 Çarşamba 17:26

burası nerededir birde tüm pastaneleri dolaştım hamile yengemiz için paskalya çöregi bulamadım burada varmı bilen yazarmı teşekkürler

Gülkent

28 Ekim 2019 Pazartesi 20:09

Hele dadaş hayırlı ve bereketli olsun

VATANDAŞIN BİRİ

28 Ekim 2019 Pazartesi 19:13

memlekette savaş var vekiller açılışlarda bunlar ne zaman çalışıyor çok merak ediyorum...

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR