26 Nisan 2024 Cuma

ASKERİN ŞOK EDEN ÖLÜMÜ !

ASKERİN ŞOK EDEN ÖLÜMÜ !

Isparta

Komşuda acı haber  Burdur’da vatani görevini yapan Muğdat Durna isimli bir asker, izinli olarak geldiği Bursa’da bir depoda öldürülmüş olarak bulundu.Edinilen bilgiye göre vatani görevini Burdur’da yapan Muğdat Durna (21 yaşında), izin alarak Gürsu ilçesinde ikamet eden kardeşlerinin yanına geldi.Sabah saatlerinde gelen ihbar üzerine harekete geçen polis, Atatürk Caddesi’nde boş bir inşaat deposunun içinde bir gencin bıçaklanarak öldürülmüş halde cesedini buldu.Polis ekipleri, olayda kullanılan bıçağı deponun 15 metre ilerisindeki gölette buldu.

 

Asker kimliği üzerinde çıkan Muğdat Durna’nın Burdur’daki birliğinden izinli olarak Gürsu’daki kardeşlerini ziyarete geldiği öğrenildi.Askerin cesedi otopsi için Adli Tıp Kurumu’na kaldırılırken, polis olayla alakalı tahtikat başlattı.

 

zanli yb Emniyet ekiplerinin araştırmalarının ardından bıçaklanarak öldürülmüş olarak bulunan Muğdat Durna’nın cinayet şüphelisi olarak yakalan 17 yaşındaki Y.B. gözaltına alındı. Y. B.’nin Muğdat Durna’yı,metruk binada alkol almaması için uyarması sonucu çıkan kavganın ardından bıçakladığı öğrenildi. Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubesi’ne teslim edildi


CİNAYET ŞÜPHELİ YAKALANDI

 Burdur'da askerlik görevini yaparken izne ayrılıp, Bursa'nın Gürsu ilçesindeki ağabeylerinin ziyaretine giden ve bugün bıçaklanarak öldürülmüş olarak bulunan Muğdat Durna'nın cinayet şüphelisi olarak yakalan 17 yaşındaki Y.B. gözaltına alındı. Y. B.'nin Muğdat Durna'yı,metruk binada alkol almaması için uyarması sonucu çıkan kavganın ardından bıçakladığı öğrenildi. Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubesi'ne teslim edilen Y.B.'nin işlemlerinin ardından adliyeye çıkarılacak.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR