19 Nisan 2024 Cuma

Asıl engel kafalarda!

Asıl engel kafalarda!

Isparta

İşte sözün bittiği anı gösteren fotoğraf… Şehir mimarisiKanun gücü ile fiziksel duyarlı kişilerin yaşamını kolaylaştırılıyor. Ama üzerinepark yapmazsak tabiî ki…


KANUN DEĞİL VİCDAN LAZIM

 

İŞTE SÖZÜN BİTTİĞİ YER: Merkezi Yönetim, Fiziksel veZihinsel Duyarlı kişilerin hayatlarının önündeki engelleri kaldırmak için Kanungücünü kullanıyor.

Fiziksel ve zihinsel duyarlı kişiler için fotoğraflardagördüğünüz üzere izli yol yaptırıyor. Yaptırmayanlara ceza Ağustos 2015’tenitibaren başlayacak.

 Fotoğraflarda gördüğünüz üzere bir kurum görevi ifa etmiş.Fiziksel duyarlılar için Engelli Yolu inşa ettirmiş…Ancak asıl engeli kafasında olan vatandaşlarımız, işte buyola aracını park etmiş.Demek ki asıl engel kafalardaDemek ki Kanun değil VİCDAN lazım VİCDAN



YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

calculus

02 Eylül 2014 Salı 12:34

Antalya Lara Plajında özürlüler için ayrılan otoparka özürsüz olarak tek park eden Isparta Plakalı bir araç vardı.Tükiye değişiyor ama ısparta hala aynı zihniyette devam..

Mustafa

01 Eylül 2014 Pazartesi 14:26

Acaba kendi çocuğu engelli olsa ve başka bir araç oraya park etmiş olsa nasıl tepki verirdi. Tahmin edebiliyorum.Halkımızda empati(kendini yerine koyma) yeteneği fazla gelişkin değil, ayrıca bana bişey olmasın başkasının canı çıksın düşüncesi var.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR