25 Nisan 2024 Perşembe

ASFALTTA YENİ DÖNEM

ASFALTTA YENİ DÖNEM

Isparta

İl Özel İdaresi araç parkını genişletip sıcak asfalt ve emülsiyon asfalt yapımına başlamak için hazırlıklarını büyük ölçüde tamamladı.İl Genel Meclis Başkanı Ali Bolat 2016 yılı içinde köy yollarını sıcak asfaltile kaplamaya başlayacaklarını söyleyerek “Isparta’da satih kaplama, sıcakasfalt ve emülsiyon asfalt yöntemi ile üç ana koldan toplam 2 bin 59 metrekarelik ana arterlerimizin tamamını 2019 yılına kadar yenilemeyi hedefliyoruz” dedi.

 

 Daha önce ‘benim köydeki vatandaşımın ayağı çamura değmeyecek’ diyerek iddialı bir çıkış yapanİl Genle Meclis Başkanı Ali Bolat bu yıl ihalesi yapılacak 400 bin metrekareli kilit taş ihalesi ile birlikte toplam 750 bin metrekare alanın kilit taş ilekaplanmış olacağını söyledi.

 

ARAÇ PARKI BÜYÜYOR

 

İl Özel İdaresinin araç parkını genişletmek içinde çalışmabaşlattıklarını bildiren Bolat “Öncelikle önümüzdeki ay İl Özel İdaresinin araçparkını güçlendirmeyi hedefliyoruz. Bu noktada yeni iş makinelerimiz geliyor,dozer, greyder, silindir ve kamyonlarımız geliyor. Bunun yanından 10 milyon TLbütçe ile 400 bin metrekarelik yeni bir kilit taş ihalesine çıkacağız. Bu ihaleile birlikte iki yıl içerisinde toplam köylerimizde 750 bin metrekare alanıkilit taş ile kaplamış olacağız” diye konuştu.

 

ASFALTTA YENİ DÖNEM

 

İl Özel İdaresinin yol ağı içinde bulunan köy yollarının2019 yılına kadar yenileneceğini söyleyen Bolat “2016 yılı içerisinde ayrıcasıcak asfalt işine başlayacağız. Artık köy yollarımızın tamamını sıcak asfaltile kaplamayı hedefliyoruz. Bunun yanında emülsiyon asfalt makinelerimizialdık. Bir ay içinde gelmesini bekliyoruz. Isparta’da satih kaplama, sıcakasfalt ve emülsiyon asfalt yöntemi ile üç ana koldan toplam 2 bin 59metrekarelik ana arterlerimizin tamamını 2019 yılına kadar yenilemeyihedefliyoruz. Hazırlıklarımıza bu yönde” şeklinde konuştu.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Ozge

09 Mayıs 2016 Pazartesi 10:14

Hem oy verın hem de şikayet edın! Mustehak sıze!!

NURİ

07 Mayıs 2016 Cumartesi 20:30

ISPARTA EĞİRDİR AKDOĞAN KÖYÜNE YAPTIĞINIZ ASVALT 1 YIL BİLE GECMEDEN NE HALE GELDİ Bİ GÖRÜN SONRADA ASVALTTA DEVRİMM ALAKSI YOK YILLARDAN BERİ AGILKÖYÜ GECTİKTEN SONRA CEŞME VARDIR ORAYA BÇR CÖZÜM BUNUNAMADI SUREKLİ DOLGU DOLGU BU KADARMI ACİZSİNİZ BURDAKİ EN BÜYÜK HATA KÖY HİZMETLERİNİ KAPATMAK OLDU YAZIKK BU DEVLETİN İŞE YARAR KURUMLARINI HEPSİNİ KAPATTINIZ SONRADA HİZMETTEN SÖZ EDİYORSUNUZ..

aga

07 Mayıs 2016 Cumartesi 13:46

Birde zahmet olmazsa yollarin alt gapi calismalarini duzgun yapip yollarin asfaltini duzeltsenizde millet trafikte cukura girmemek icin caba sarfetmese ne guzel olur üniversite ye giderken yollar berbat kostebek yuvası gibi

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR