29 Mart 2024 Cuma

ARTIK YETER YİNE YÜREĞİMİZ YANDI !

ARTIK YETER YİNE YÜREĞİMİZ YANDI !

Isparta

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde düzenlenen terör saldırısında 4 asker olay yerinde şehit oldu, bir asker ağır yaralandı.

 Yaralanan asker hastanede yapılan tüm müdahalere rağmen kurtarılamadı. Saldırıda şehit olan asker sayısı 5'e yükseldi.

 

ŞEHİTLERDEN BİRİ BURDURLU

Şehitlerden birinin aslen Burdur'un Yeşilova ilçesi nüfusuna kayıtlı olduğu ancak ailesiyle birlikte Denizli ilinde yaşadığı belirtildi.

Şehidin Astsubay Çavuş Burak Erten olduğu öğrenildi. Burdurlu şehiden memleketinde veya yaşadığı şehirde defnedilip edilmeyeceği konusunda ise herhangi bir açıklama yapılmadı.

 

 

YOLA DÖŞENEN PATLAYICI, ASKERİ ARACI İNFİLAK ETTİRDİ

Askeri kaynaklardan alınan bilgiye göre, terör örgütü PKK mensupları, önceden yola döşedikleri patlayıcıyı, askeri aracın geçişisırasında infilak ettirdi.

 

Teröristlerin yakalanması için bölgede operasyon başlatıldı.

 

TSK'DAN AÇIKLAMA

 

Genelkurmay Başkanlığı, Hakkari'nin Şemdinli İlçesi'nde PKK'nın yola döşediği patlayıcının infilak etmesi sonucu 4 asker şehit olduğu saldırı ile ilgili açıklama yaptı. Açıklamada, "10 Temmuz 2016 Pazar günü saat 12.05’de, Hakkâri/Şemdinli Beyyurdu-Aktütün karayolunda yol kontrolü yapan unsurlarımızın geçişi esnasında, bölücü terör örgütü mensubu teröristler tarafından önceden tuzaklanan el yapımı patlayıcının patlatılması sonucu, dört kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, bir kahraman silah arkadaşımız yaralanmıştır.Yaralı silah arkadaşımız derhal hastaneye sevk edilerek tedavisine başlanmıştır. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, şehitlerimizin değerli ailelerine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri ile Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır, yaralanan kahraman silah arkadaşımıza acil şifalar temenni ediyoruz. Kamuoyuna saygı ile duyurulur" denildi.

 TSK'DAN 2. AÇIKLAMA

 TSK, yaralanan askerle ilgili saat 14.40'ta yeni bir açıklama yaptı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi: " 10 Temmuz 2016 Pazar günü saat 12.05’de, Hakkâri/Şemdinli Beyyurdu-Aktütün karayolunda yol kontrolü yapan unsurlarımızın geçişi esnasında, bölücü terör örgütü mensubu teröristler tarafından önceden tuzaklanan el yapımı patlayıcının patlatılması sonucu yaralanan ve tedavisine hastanede devam edilen kahraman silah arkadaşımız yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak saat 13.55’de şehit olmuştur."

Denizlili şehidin evine acı haber ulaştı

Denizlili şehidin evine acı haber ulaştı

Denizlili şehidin evine acı haber ulaştı

Denizlili şehidin evine acı haber ulaştı

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

mamut

11 Temmuz 2016 Pazartesi 14:40

çözüm çözüm dediniz çözdünüz artık vatan evlatları şehit oluyor hükümet başkanlık sevdasında nerde açılış ordalar vur çalsın oynasınlar yüce rabbim bir gün olur bunlarıda görür inşallah amin,,,,,,,,,

vatandas

11 Temmuz 2016 Pazartesi 12:03

KIYMETLI GÜNDEMIMIZ SURIYELILERE VATANDASLIK, KALIFIYE SURIYELILERE IS, VE EV VERMEK! MUHACIRMIS ? NE ICIN HICRET ETTILER ÜLKELERINI BIRAKIP KACTILAR! AMA BAKIN BIZIM KAHRAMAN EVLATLARIMIZ ÜLKEYI BIRAKIP KACMIYORLAR, ASKERLIKLERINI BEDELLI YAPAMADIKLARI ICIN KAHRAMANCA HAIN PUSULARDA CAN VERIRKEN BU VATAN ICIN , BIRILERIDE BU VATAN´IN ISTISNA OLARAK VATANDASLIGINI VE TOPRAGINI EVE GELEN MISAFIR SURIYELILERE TAPUSUNU VERIYOR! BU ATES DÜSTÜGÜ YERI DEGIL HEPIMIZIN YÜREGINI YAKIYOR!

UMMAHAN polat

11 Temmuz 2016 Pazartesi 07:36

Artık birilerinin buna dur demeleri gerekiyor daha kaç şehit vereceğiz allah belalarını versin şerefsiLer

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR