27 Nisan 2024 Cumartesi

ARTIK ŞEHİT KANI OLMASIN

ARTIK ŞEHİT KANI OLMASIN

Isparta

İYİ Parti Milletvekili Adayı Aylin Cesur, Harp Malulü Gaziler ve Şehit Aileleri Derneği’ni ziyaret etti. Milletvekili Adayı Cesur, ziyaretinde Türkiye’de artık şehit kanı dökülmemesini temenni etti. Cesur, şöyle konuştu:

 “Hiç olmadığı günleri hayal ediyoruz. Son dönemde artan şehit sayısı hepimizi üzüyor. İYİ Parti olarak biz de devletin yönetici olarak başına geldiğimizde sizlere destek olmak istiyoruz. Türkiye’nin birliğinin ve beraberliğinin savunucusu ve çimentosu olarak yola çıktık. Çalışmalarınızda yanınızda olduğumuzu söylemek için buradayım. Önümüzdeki günlerde sizleri Hükümette temsil edeceğiz. Artık şehit kanı olmasın, canlar kaybedilmesin. O canlar, kanlar hepimizindir. Hepimizin büyük ızdırabıdır. Türk milleti birliğinden, beraberliğinden ödün vermeden her zaman başarmıştır. Başarmaya da devam edecektir. Sizlerin yanınızdayız. Çalışmalarınızda başarılar diliyoruz.”

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

YALNIZ KURT

22 Haziran 2018 Cuma 19:27

MHP,LİLER HER ZAMAN T.C. DEVLETİNİN BEKASI İÇİN GERĞİNİ SANDIKTA YAPACAKTIR............

mustafa

21 Haziran 2018 Perşembe 22:36

İYİ de sizin lideriniz meydanlarda, selehattin demirtaşa özgürlük diye bağırıyor. O ne olacak?

Selçuk

21 Haziran 2018 Perşembe 20:06

Rabbim bu defa akp şeytanından ülkemizi ve milletimizi kurtaracak inşaallah,TAMAM Diyoruz.

Özispartali

21 Haziran 2018 Perşembe 19:37

Amin kardesim Allah Haburda pkk itlerini davul zurnayla karsilatanlardan, devlete feto itlerini sizdiranlardan, ne istedilerse verenlerden, 12 adayi yunanlilara peskes cekenlerden ve milliyetciyiz deyip onlarin bastonlugunu yapanlardan sonrada zeytinyagi gibi uste cikip vatansever insanlara "hain veya fetocu" diye **** atanlardan millétimizi devletimizi korusun.

Ispartali

21 Haziran 2018 Perşembe 18:19

Allah sizlerden korusun hdp chp ortakligi vakit güclü türkiye ve Ak parti ye desdek zamani.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR