19 Mayıs 2024 Pazar

Meslektaşlarına bir ilki daha yaşattı

Meslektaşlarına bir ilki daha yaşattı

Isparta

59 yıllık bir geçmişe sahip olan Isparta Berberler, Kuaförler ve Güzellik Salonları Odası yönetimi meslektaşlarına yönelik eğitim çalışmalarına büyük önem veriyor. Hafta sonunda 400’ü aşkın Berber, Kuaför ve Güzellik Salonu işletmeci ve çalışanları mesleki becerilerini geliştirme adına Türkiye’nin ünlü eğitmenleri sayesinde 4 dalda eğitime tabi tutuldular. 

Göreve seçildiği günden itibaren meslektaşlarının mesleki bilgilerinin artırılması yönünde önemli çalışmalara imza atan Isparta Berberler Kuaförler Güzellik Salonu Odası Başkanı Mehmet Demiralay ve yönetimi hafta sonu yine bir ilki gerçekleştirmenin gururunu yaşadı. Isparta Berberler Kuaförler Güzellik Salonu Odası  sponsorluğunda Pazar günü mesleki eğitim çerçevesinde Salkom kozmetik yönetim kurulu başkanı  Ekrem Genç ve her biri alanında ünlü çalışma arkadaşları ile Isparta’da 400’den fazla bay-bayan Berber, Kuaför ve Güzellik Salonu işletmeci ve çalışanlarına saça topuz, profesyonel makyaj, Topuz tarama, Renklendirme YOSUN PEELING alanlarında Eğitim verdi. Tamamen ücretsiz olarak verilen eğitimin son derece yararlı geçtiğini belirten Oda Başkanı Mehmet Demiralay, benzeri eğitim programlarına devam edeceklerini ve meslektaşlarının bilgi ve tecrübelerinin artırılmasına yönelik çalışmaların aralıksız devam edeceğini kaydetti.

EĞİTİMİN PROGRAMININ AÇILIŞINA KATILIM  ÇOK YÜKSEK OLDU

Meydan AVM’de gerçekleştirilen sözkonusu eğitim çalışmasının açılış törenine Bölge Birliği Başkanı ve Isparta Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi Başkanı Ahmet Tural’ın yanı sıra, Isparta’daki Oda Başkanları, Antalya Kuaförler ve Güzellik Uzmanları odası Başkanı Tolgahan Demir, Antalya Berberler Odası Başkanı Yüksel Uzun, Burdur Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Veli Soy, Mardin Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı İbrahim Pardugan, Sakarya Kuaförler ve Güzellik Salonu Odası Başkan Vekili Özlem Akyol ile Salkom Kozmetik Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Genç katıldı.  Ayrıca Isparta’da uzun yıllar berber ve kuaförler yapan duayen esnaflar da sözkonusu eğitim çalışmasına misafir olarak renk kattı.

BERBER VE KUAFÖRLERDEN BAŞKAN DEMİRALAY VE YÖNETİME TEŞEKKÜR

Bu arada kendilerinin teknolojik gelişmeleri yakından takip etmeleri ve mesleki konularda daha çok bilgi ve tecrübeye sahip olmaları adına eğitim çalışmaları düzenleyen Isparta Berberler. Kuaförler ve Güzellik Salonu Odası Başkanı Mehmet Demiralay’a teşekkür eden Ispartalı Berber ve Kuaförler, “Sayın Başkanımızın ve değerli yönetiminin öncülüğünde düzenlenen  eğitim programları sayesinde kendimizi mesleğimizle ilgili yenilikleri daha  yakından takip etme ve bu alanda geliştirme imkanı buluyoruz. Bizlere bu imkanı sağlayan Sayın Başkanımıza ve değerli yönetimine teşekkür ediyoruz” şeklinde görüş belirttiler.

 

 

 

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR