26 Nisan 2024 Cuma

Artık Çocuklar İçin Diş Tedavisi Çok Daha Kolay

Isparta’nın tanınan diş hekimlerinden Pınar Kahraman, Çocuk Diş Ünitesi ve Çocuk Alanlarıyla yenilenen kliniğinin açılışını gerçekleştirdi. Isparta Valisi Vahdettin Özkan’ın da katıldığı açılışta çok sayıda davetli de yerini aldı.

Isparta

 

Isparta’nın çocuklar için özel olarak düzenlenmiş ilk dişkliniği yenilenen yüzü ile hizmete girdi. Diş Hekimi Pınar Kahraman’ın HastaneCaddesi Uysal Saat karşısında hizmet veren kliniği çocuklar için özel olarakdüzenlendi ve çocukların büyük korkusu olan diş tedavisinde Isparta yeni birdöneme girmiş oldu.

Hafta sonu düzenlenen törenle hizmete giren diş kliniğininaçılış törenine Isparta Valisi Vahdettin Özkan, İl Genel Meclisi Başkanı AliBolat, Emniyet Müdürü Caner Tayfur, Diş Hekimleri Odası Başkanı Hüdai Kartöz,Isparta Belediyesi Kültür Müdürü İrfan Veli Kayacan, Dış İlişkiler Müdürü HasanParlakyıldız, Özel Halk Otobüsleri KooperatifiYöneticileri, çeşitli daire müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılışa ilişkin kısa bir değerlendirme yapan Vali Özkan,“Burası özellikle çocuklar açısından çok anlamlı bir klinik olmuş. Çocuklariçin özel olarak düzenlenmiş. Ben diş hekimimize bu önemli çabası ve yatırımıiçin teşekkür ediyor, herkese sağlıklı günler diliyorum” dedi.

Diş Hekimi Pınar Kahraman da “Isparta’nın çocuklar için özelolarak düzenlenmiş ilk diş kliniğini açmanın mutluluğunu yaşıyorum. Dişsağlığında gerekli olan bütün tedavileri burada uygulayabiliyoruz. Diş sağlığıkonusunda çocuklarımıza daha fazla zaman ayırmak gerekiyor. Biz de burada buhizmeti vermek için özel düzenlemeler yaptık. Birçok çocuk diş tedavisindençekiniyor. Burada öncelikle bu korkuyu yenerek çocuklarımızın daha sağlıklıdişlere kavuşmasını amaçlıyoruz” diye konuştu.

Klinik çocuklar için düzenlenmiş özel çocuk odaları, parkalanları ve yine çocuklar için düzenlenmiş lavabolarla adeta bir kreşiandırıyor.

Çocuk Ünetisi ve Çocuk Alanlarıyla yenilenen Dt. PınarKahraman’ın kliniği Hastane Caddesi Tokoğlu Yeşilova Sağlık Sitesi Uysal SaatKarşısında hizmet verecek.  

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR