17 Nisan 2024 Çarşamba

ARINMA SÜRECİ BİTİNCEYE KADAR FETÖ İLE MÜCADELEYE DEVAM!

ARINMA SÜRECİ BİTİNCEYE KADAR FETÖ İLE MÜCADELEYE DEVAM!

Isparta

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) Yönetim Kurulu olağan toplantısını; Antalya Valisi Münir Karaloğlu başkanlığında Antalya Valiliği Toplantı Salonu’nda gerçekleştirdi. Toplantıya; Isparta Valisi Şehmus Günaydın,Burdur Valisi Şerif Yılmaz, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel,Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Isparta İl Genel Meclis Başkanı Ali Bolat, Burdur İl Genel Meclis Başkanı Muzaffer Bağcı, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve BAKA Genel Sekreter Vekili Abdullah Madenci ile uzmanlar katıldı.

BAKA Yönetim Kurulu Dönem Başkanı Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Ekim Ayı Olağan Toplantısı’nda alınacak kararların Antalya, Isparta ve Burdur illeri için hayırlı olmasını diledi. BAKA’dan daha önce destek alan firmaların taleplerinin toplantıda görüşüleceğini belirten Vali Karaloğlu, 2016 Mali Destek Programında Antalya, Burdur ve Isparta'da desteklemeye karar verilen firmaların Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile bağlantılı olup olmadıkları konusunun araştırıldığını belirten Vali Karaloğlu, “FETÖ ile bağlantılı olanlar varsa onları yönetim kurulunda görüşüp bir karara bağlayacağız” dedi.BAKA'da FETÖ ile bağlantıları nedeniyle daha önce 15 kişinin sözleşmesinin iptal edildiğini hatırlatan Vali Karaloğlu, şöyle devam etti:

“Çalışmalarımız devam ediyor, bugün de yine bu konuyu yönetim kurulunda görüşeceğiz. Belki bu listeye birkaç çalışanın eklenme ihtimali var. Bu ne kadar daha sürecek? Arınma süreci bitinceye kadar, Ajansın içindeki FETÖ ile irtibatlı bütün kişiler temizleninceye kadar bu işe devam edeceğiz. Çalışma bittikçe karar veriyoruz, bir yanlış da yapmak istemiyoruz. Araştırmaları ince eleyip sık dokuyoruz. Bugüne kadar aldığımız kararlarla gönlümüz mutmain. Bundan sonra da mutmain oldukça bu kararları paylaşacağız.Alacağımız kararların 3 ile de hayırlı olmasını temenni ediyorum.”

BAKA Yönetim Kurulu toplantısı, gündemdeki konuların görüşülmesi tamamlandı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Tuğrul Çınar

03 Kasım 2016 Perşembe 11:52

Maalesef AGB adındaki sözüm ona yatırım uzmanı ama esasında FETÖ dershanesi öğretmeni kişi yüzünden güzelim kurum mahvoldu. Üzerindeki bu yaftayı daha senelerce silemeyecek ne yazık ki.

ISPARTA LI

02 Kasım 2016 Çarşamba 17:41

Şu bir gerçek ki esas kriptoların işbaşında oldukları aşikar ortadadır. Kendilerine baştan beri muhalif olan esas Nur talebesi grup ve şahışlara karşı bu dönemde oldukça çirkin itiraflarda bulunarak kendi yaptıklarını hiç alakası olmayan şahıslara istinad ederek çamur atma karalama gibi her türlü çirkinliği yapacak kadar alçalmışlardır. İNŞAALLAH sap saman birbirinden biran önce ayrılır ve Hak yerini bulur.

Vatandaş

02 Kasım 2016 Çarşamba 09:59

Ne fetöymüş arkadaş temizle temizle bitmedi. Ispartaya ilk geldiğinde fetö evlerinde kalan, okullarında öğretmenlik yapan, tüm yolsuzluklarda imzası olan, çocuklarını kaçma ihtimali ile 2 ay geç okula yazdıran kripto maşa halen alınmamış. heralde yakında polis eşliğinde alınır o da hayırlısı. Zaten bu şahısla dün ihraç olan fetöcülerden birinin baka operasyonundan önceki gece bir araya gelip görüştükleri de dilleniyor bakalım görelim...

Vatandaş

02 Kasım 2016 Çarşamba 09:53

Allah istihbaratımıza zeval vermesin. Zira babası özel aracıyla yurtlara erzak taşıyan kripto fetöcü ihraç olmuş. İhraç da yetmez gerçi bu şahsın usulsüz personel alımı, hala içerdeki arkadaşı ile anlaşıp arkadaşının eşinin kardeşine verilen usulsüz araç ihalesi, harcirahlarla fetönün amerikadaki festivaline aşırı gönüllü olarak katılma durumları da anlaşılınca alacağı cezanın haddi hesabı yok. Eşi de nasıl olduysa Şaik lisesinde başlamış. Yetkililer bu konu ile de yakın tarihte ilgilenirler.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR