29 Mart 2024 Cuma

ARAMIZDAN AYRILALI 5 YIL OLDU

ARAMIZDAN AYRILALI 5 YIL OLDU

Isparta

Bundan tam 5 yıl önce Isparta müthiş bir değerini kaybetti. Kendini eğitime adamış ve yıllarca öğretmenlik yapan kentin tanınmış simalarından Ali Mahir Göker’in ölümünden 5 yıl geçti. Oğlu Oğuzhan Göker ise babasının ölümünün 5. yılında Amerikan Kültür Dil Okulu önündü aşure ikramında bulundu.

OLUŞUM GAZETESİ VE BOMBA32 AİLESİ OLARAK

“Bir dost, bir ağabey, bir eğitim insanını kaybettik. Çoğunuz belki bilmez yada tanımaz, sadece Isparta Milli Eğitim Müdürlüğünden emekli sanır. Ülkü Ocakları Genel Merkez kuruluşunda görev almıştır.

Ali Mahir GÖKER

Allah'ım ona rahmet etsin, mekanı cennettir İnşallah.

Oğlu Oğuzhan GÖKER onun ışığını sürdürüyor.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

canlar

01 Kasım 2016 Salı 14:07

adalet- ihraçlarda ilginç bir olay.Toroslarda bir ilimiz. 3 sağlık çalışanı- üçününde .ocuğu okula gidiyo , biri açığa alınıp göreve iade edilirken, biri ihraç biri açığa bile alınmıyor.... isimleride belirticem yakında

FUAT BAYINDIR

31 Ekim 2016 Pazartesi 18:30

MEKANIN CENNET OLSUN.MAHİR HOCAM ISPARTA'NIN DEĞERLİ BÜYÜKLERİNDEN VE DEĞERLİ HOCALARINDANDIR.KENDİSİNİ RAHMETLE DUA İLE ANIYORUM.ALLAH MEKANINI CENNET ETSİN.ALLAH KABUL ETSİN OĞUZHAN ABİ.SERİK'TEN SELAMLAR.

Naci TATOĞLU

31 Ekim 2016 Pazartesi 16:23

Mekanı cennet olsun Mahir hoca ıspartanın medari iftiharı delikanlılarındandı. Genç yaşta ebediyete uğurladık. Aile efradına ARINÇ ailesine tekrar baş sağlığı dilerim.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR