29 Mart 2024 Cuma

ARALIK ORUÇ PROGRAMINA KAYITLAR BAŞLADI

ARALIK ORUÇ PROGRAMINA KAYITLAR BAŞLADI

Isparta

Intermittent Fasting

Aralıklı Oruç  programına kayıtlar başladı

Intermittent Fasting (Aralıklı Oruç) nedir?

Intermittent fasting diyeti, güne başladığınızda düzenli beslenme rutininizden önce, belirli bir süre gıda alımından tamamen veya kısmen kaçınmayı içermektedir.

Bazı araştırmalar; halk arasında oruç diyeti olarak da bilinen bu yeme yönteminin zayıflama, daha iyi sağlık, yağ kaybı ve uzun ömürlülük gibi faydalar sunabileceğini düşündürmektedir. Bu diyet yanlısı olan kişiler; aralıklı oruç programının geleneksel, kalori kontrollü diyetlere göre daha kolay olduğunu iddia etmektedirler. Ancak, her kişinin intermittent fasting deneyimi bireyseldir ve farklı stiller farklı insanlara uyacaktır.

Kısaca İntermittent Fasting diyeti doğru planlandığında ve bireyin bu diyetle sürdürülebilir bir yaşam tarzı oluşturması durumunda olumlu sonuçlar vermektedir. Yalnız unutulmamalıdır ki beslenme programı kişiye özel olmalıdır. Zayıflamanın veya sağlıklı yaşamanın tek bir yolu yoktur.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

VATANDAŞIN BİRİ

08 Temmuz 2020 Çarşamba 16:58

SAÇMALIK ZATEN MİLLET AÇÇÇÇ BACIM AÇÇÇÇÇ SENİN ORUÇ ZATEN HERGÜN BU MİLLETE HERGÜN Bİ SAÇMALIK oruç tutacaksa diyetisyene ne gerek var yahu otur tut hayret bişey bunca yıl tutduk bi gram vermedik demekki bizim inter mittent fastingimizde iş yok :) :)

Vatandaş

07 Temmuz 2020 Salı 10:33

Aralıklı namaz uygulaması ne zaman başlıyor onu da haber yapar mısınız?

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR