29 Mart 2024 Cuma

Araçlar kundaklandı mı?

Araçlar kundaklandı mı?

Isparta

Cumartesi gece yarısı Doktorlar Sitesi yanında yanan 2 aracın kundaklanma şüphesi üzerine polis geniş çaplı soruşturma başlattı

Geçtiğimiz hafta sonu Doktorlar Sitesi yanında park halinde bulunan 2 aracın yanmasıyla ilgili olarak kundaklama şüphesi üzernde duruluyor.

 

    İlçe esnaflarından Hasan Ali Erdal’a ait 16 KFH 51 ve 32 YU 961 plakalı 2 otomobil geçtiğimiz Cumartesi gecesi saat 03.30 sıralarında henüz belirlenemeyen bir nedenle yanarak kullanılamaz hale geldi.

 

    Araçların sahibi Hasan Ali Erdal itfaiyenin olay yerine geç gelmesi üzerine 2 aracında hurdaya döndüğünü belirterek ‘İtfaiye için 110 arandığında saat 03.40’dı. İtfaiye 18dakikada olay yerine geldi. Zaten iş işten geçmişti’ diyerek olayda itfaiyenin ihmali bulunduğunu dile getirdi.

 

    ÇEVRDEKİ KAMERALARİNCELENİYOR

 

    Olayda kundaklama şüphesi olma ihtimaline karşı Emniyet Müdürlüğü ekipleri o bölgedeki tüm işyeri güvenlik kameralarının görüntülerini incelemeye aldı. Araçlardan birinin sol ön tekerlek bölümüne atılan yanıcı bir madde ile yakılmış olma ihtimali olduğunu belirten Hasan Ali Erdal, ‘2 araç burun buruna park halinde idi. Diğeri de ondan tutuşmuş olmalı. Şimdi biz ne desek boş bilirkişi incelemesinin ardındanne olduğu belli olacak’ diye konuştu. Yanan araçlar ise çekici ile yediemin otoparkına kaldırıldı. Araçların motor bölümünün tamamen yandığı ve her 2 aracında hurda haline geldiği haber verildi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR