27 Nisan 2024 Cumartesi

ARACINI YIKATAN HERKESE DEZENFEKTAN ÜCRETSİZ, KOLONYA VE MASKE HEDİYE

ARACINI YIKATAN HERKESE DEZENFEKTAN ÜCRETSİZ, KOLONYA VE MASKE HEDİYE

Isparta

Isparta’da Bozoğlu Oto Yıkama firması, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele kapsamında, araçlarını yıkatan müşterilerine ücretsiz dezenfeksiyon hizmetinin yanı sıra maske ve kolonya hediye ediyor.

Yeni Sanayi Sitesi'nde faaliyet gösteren Bozoğlu Oto Yıkama yetkilileri salgın bitene kadar araçları ücretsiz dezenfekte edeceklerini söyledi. Araçlar iç-dış yıkandıktan sonra koronavirüse karşı dezenfekte ediliyor. Uygulama yapılırken Kovid-19'la mücadelede önem teşkil eden "sosyal mesafe" kuralına da uyuluyor.

Bozoğlu Oto Yıkama yetkilileri şunları kaydetti: "Tüm dünyayı sarsan binlerce insanın ölümüne neden olan virüsle mücadelede herkes elinden geleni yaparsa bu beladan kurtuluruz. Bizim de elimizden gelen de budur. Müşterilerimize ücretsiz dezenfekte işlemi yapıyoruz. Bunun yanında araç sürücüsüne bir adet maske ve araçta kullanılmak üzere limon kolonyası hediye ediyoruz. İç ve dış yıkamayla birlikte aracı gönderebiliyoruz. Müşterilerimiz gayet memnun, 'içimiz rahat bir şekilde biniyoruz' dedi."

Bozoğlu Oto Yıkama bu önemli hizmetinin yanında detaylı oto yıkama, boya, kaporta, pasta işlemleri de yapıyor.

Bozoğlu Oto Yıkama Yeni Sanayi sitesinde Sanayi Karakolu altında hizmet veriyor.

Telefon: 0532 1765366

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Refik

29 Mayıs 2020 Cuma 14:50

Gerçekten çok güzel bi uygulama olmuş

Mehmet

29 Mayıs 2020 Cuma 14:48

ben gittim çok memnun kaldım hepsi güler yüzlü çocuklar tavsiye ederim

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR