27 Nisan 2024 Cumartesi

ARABADA SİNEMA KEYFİ

ARABADA SİNEMA KEYFİ

Isparta

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ’in talimatlarıyla Davraz Mahallesi Kapalı Pazaryerinde vatandaşlara ‘Arabanı Çek İzle’ adı altında arabada sinema keyfi yaşatıldı. Çocuklar, aileleriyle birlikte araçtan Kral Şakir filmini izledi. Çocuklar, ‘Başkan amcaya teşekkür ederiz’ derken, aileler de etkinlikten büyük keyif aldıklarını söyledi.

Isparta Belediyesi, uzun süredir Covid-19 nedeniyle evlerinde kalan vatandaşlara ‘Arabanı çek izle’ adı altında sinema keyfi yaşattı. Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in talimatları doğrultusunda Davraz Mahallesi Kapalı Pazaryerinde, vatandaşlara moral olması, güzel bir akşam geçirmeleri için nostaljik bir ortamda, araç içerisinde sinema keyfi yaşatıldı.

Cuma akşamı gerçekleştirilen ‘Arabanı Çek İzle’ sinema keyfi etkinliğinde, aracı olmayan ve rezervasyon yaptıran vatandaşlara Isparta Belediyesi tarafından makam aracı ile hizmet araçları tahsis edildi. İlk gün çocuklara yönelik Kral Şakir’in Korsanlar Diyarı isimli film gösterimi yapıldı. Kimi çocuklar aileleriyle birlikte sinemayı araç içerisinden takip ederken, kimi çocuklarda araçların tavanlarında, belediye tarafından kendilerine dağıtılan patlamış mısır yiyerek filmi izleme fırsatı buldu.

Isparta Belediyesi tarafından Davraz Mahallesinde bulunan kapalı pazar alanına dev ekranda sinema sistemi kuruldu. Yaklaşık 200 aracın alındığı pazar yerinde arabada sinema keyfinde vatandaşlar filmin sesini kapalı devre radyo sistemiyle araçlarından dinledi.

Filmin başlama saatine dakikalar kala araç sürücüleri araçlarından korna çalarak, dörtlüleri yakarak ve selektör yaparak, etkinlikten dolayı duydukları memnuniyetlerini ifade ettiler.

Ücretsiz olarak gerçekleştirilen açık havada, araç içerisinde sinema keyfi düzenlenmesinden dolayı Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e teşekkür eden çocuklar ve aileleri, etkinlikten büyük keyif aldıklarını dile getirdiler.

Aylardır Covid-19 dolayısıyla evden çıkmadıklarını, sosyal, kültürel ve sanatsal faaliyetlere katılamadıklarını dile getiren vatandaşlar, Isparta Belediyesinin sinema günleri düzenlediğini ve bu kapsamda ‘arabanı çek izle’ etkinliğinden dolayı duydukları memnuniyetlerini ifade ettiler.

Arabada sinema keyfi için gelen ancak araçları bulunmayan vatandaşlar kendileri için belediyenin araç tahsis etmesinden dolayı duydukları memnuniyetlerini dile getirdiler.  Vatandaşlar, “Bizlerin araçları yoktu, bu araçları film izlemek için bize tahsis ettikleri için Belediye Başkanımız Şükrü Başdeğirmen’e çok teşekkür ediyoruz. Etkinlikten çok memnun kaldık, bu etkinliklerin devamını bekliyoruz.” dedi.

Diğer taraftan kendi araçları ve çocukları ile birlikte sinema keyfi yaşamaya gelen izleyiciler de, “Etkinlik çocuklarımız için çok güzel oldu. Bugüne kadar yapılmayan bir şeydi. Çocuklarımız artık çok bunalmıştı, ancak bugün farklılıklar yaşandı. Bu pandemi sürecinde çocuklarımız evde kapalı kalmıştı. Bizlere ve çocuklarımıza böyle bir imkanı sağlayan Belediye Başkanımız Şükrü Başdeğirmen’e teşekkür ederiz” görüşlerinde bulundu. 

Filmi gülümseyen yüzlerle izleyen çocuklarda, böyle bir etkinliği hayatlarında ilk defa yaşadıklarını belirtti. Çocuklar, “Çok güzel eğlendik. Başkan amcaya teşekkür ediyoruz” ifadelerinde bulundu.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

pedalses

19 Ekim 2020 Pazartesi 13:10

ses radyo frekansı üzerinden verildi çok güzel bir etkinlik oldu teşekür ederiz . benim aracım olmadığı için belediyemizin alanda ayarladığı araçta izledim ekranlar biraz daha geliştirilse çok daha güzel olur :)

Garip

19 Ekim 2020 Pazartesi 08:00

Seçm öncesi vaadler ne zaan yerine gelecek merak ediyoruz sayın başkan .?????

Demir32

18 Ekim 2020 Pazar 17:50

DÜNYAYA YENİ BIR AKIM ISPARTA BELEDIYESI PROJESIYLE PATENTIYLE DÜNYA VIZYONUNA GIRER TÜM DÜNYAYA HABER YAPILMALI ÇOK GÜZEL

Gerçek

18 Ekim 2020 Pazar 17:46

Korna neden, görgüsüzler bu korna cılar kimler bence belli para yiyen uc-bes capulcu

Abdussamet

18 Ekim 2020 Pazar 15:05

Ne etkinlikmiş arkadaş insanlar yetişeyim derken yolda iki yerde kaza oldu şaka gibi kral şakir....

Abc

18 Ekim 2020 Pazar 09:08

Etkinlikte gecenin 23.30 civarı barbarca korna çalarak etrafa rahatsızlık vermek ne demektir.

SAĞLIKÇI

18 Ekim 2020 Pazar 07:46

SES GELMEYEN LER ÇEKEMEYENLER ANTEN TAKSIN ÖMÜRLÜ OL ŞÜKRÜ BAŞKAN

....

18 Ekim 2020 Pazar 00:11

Güzel olmuş, devamını isteriz

Abdullah Varlı

17 Ekim 2020 Cumartesi 23:24

Iyi hoş da oraya çok yakın oturan bizler korna sesinden rahatsız olduk; bu kadar uzunca calinmasa iyiydi.

Alperen

17 Ekim 2020 Cumartesi 22:33

Yusuf Ziya başkanımın eserleri ne kadar çok işe çok anaca hizmet ediyor. Yusuf Ziya başkanımı Isparta unutamaz.

Spartan

17 Ekim 2020 Cumartesi 22:04

Ses işini nasıl hallettiler acaba. büyük kolon koydularsa kafa beyin kalmamıştır orada

Isparta geri gidiyor

17 Ekim 2020 Cumartesi 21:59

Belediye çalışanlarına katılım şartı koşmayla etkinlik olmaz, bir sürü belediye bu etkinliği yaz boyu yaptı, yaz bitti bunların aklına yeni gelmiş. Vizyona bak be.

Ak partili

17 Ekim 2020 Cumartesi 20:20

Ekrana bak ekrana 2 araba boyutunda :::::::))))))))çocuklara etkinlik diye eziyet etmeyin lütfen.200 belediye çalışanı oraya getirilmiş adı kültürel etkinlik.sayın başkanım lütfen Isparta’nın ıtkm sini ,çünür otogarını ve güreş alanını bitirin zira 3 yıl sonra seçim var.zaman hızla akıyor.Ispartalılar icraat görmek istiyor.Akdeniz bölgesinin kazanılmış tek Ak partili Belediyesi burası.keşke Yusuf Ziya günaydın devam etseymiş dedirtmeyin artık arkamızdan .

Ispartalı

17 Ekim 2020 Cumartesi 20:14

Hahaha çok güldüm ya .kral Şakir izlemek sanatsal ve kültürel faaliyet olmuş.oraya gelenler belediye çalışanlarıdır kesin.artık Şükrü başkana akıl verenler harika :)!!!otogarı bitirin, itkm yi açın .eski işlerinizi tamamlamadan ısparta lının önüne oy istemek için çıkmayın lütfen.bu gerçekten eski ITSO başkanımız mı ya?ıspartanın hiç bir sorununa çözüm bulmadan 2 yıl geçmek üzere .vallahi helal olsun!!!!

Aydın

17 Ekim 2020 Cumartesi 19:43

Artık insanlar evde değil ki herkes istediği şekilde sokağa çıkıyor.

Lüzumsuz adam

17 Ekim 2020 Cumartesi 18:57

Ya bı gidin işiniz gücünüz yok mu sizin. Eviniz de izleyin. Bugün yarın apaciler kav****a başlar. Kafa göz dalarlar demedi demeyin.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR