20 Nisan 2024 Cumartesi

ANTREMANI BİRLİKTE İZLEDİLER

ANTREMANI BİRLİKTE İZLEDİLER

Spor

Kupa maçı öncesinde moral dopingi

Vali  Günaydın, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Bilgiç, Isparta Davrazspor’un Bucak Belediye Oğuzhanspor’la salı günü oynayacağı Ziraat Türkiye Kupa maçı öncesinde futbolcuları ziyaret ederek tatlı ikramında bulundular.

Vali Şehmus Günaydın, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Isparta Davrazspor Kulüp Başkanı Mustafa Özaydın, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Murat Gevrek, Bucak Belediye Oğuzhanspor’la salı günü oynanacak kupa maçı öncesinde Isparta Davrazspor'un antrenmanını ziyaret ettiler.

Yeni sezonla ilgili değerlendirmede bulunan Vali Şehmus Günaydın, tüm kenti Isparta Davrazspor’u desteklemeye davet etti.

 Vali Günaydın, “Geçen sene  son anda kurulan bir kadroyla şampiyonluk kıl payı kaçtı. Sayın Vekilimizin de destekleriyle son ana kadar futbolseverlere bu heyecanı yaşattık. Şanssızlık oldu.

Profesyonel ligde olmamız dezavantajına rağmen maçlarda ortalama 8 bin seyirci maçları takip etti. Taraftarımızın takımına ve şehrine  ne kadar sahip çıktığını gördük. Bu sene erken başladık. Sayın Vekilimizin, belediyemizin ve kulüp başkanımızın katkılarıyla takım oluşturuldu. Bizlerde elimizden geldiği kadar destek olmaya çalışıyoruz. Isparta gibi bir şehrin profesyonel ligde olması gerektiğini düşünüyorum. Şehrin kenetlenmesi gerekiyor. Bugün çift kale maça bile taraftarımızın gelmesini arzu ediyordum. Geleceğiz ve takımımızı destekleyeceğiz. Kesinlikle ve kesinlikle rakip takımla ve seyirciyle uğraşmayacağız. Onları en iyi şekilde ağırlayacağız. Onlarda bizim kardeşlerimiz. Neticede bir oyun. Bu milletin evlatları olarak daha çok kenetlenip, birlik ve beraberlik içerisinde olmalıyız. Bu milletin evrakları olarak daha çok birbirimizi sevmeliyiz.  Ispartalı hemşerilerimiz izlediği maçlardan keyif alıyorsa ve hoşça vakit geçiriyorsa bu güzel bir oluyor. Şampiyonluk olursa daha da güzel.  Başarıya gitmemiz için doğruları yapmak lazım. Doğruları yapmaya çalışıyorlar yönetim ve diğer arkadaşlarımız.

Yeni sezonda başarılı olacağımıza yürekten inanıyorum. Seyircilerimiz maça gelip centilmence takımımızı desteklesinler. Kesinlikle kötü tezahürat istemiyoruz. Son günlerdeki stat olayları nedeniyle takımlara çok ciddi cezalar veriliyor. Maçlarda seyirciler alınmıyor. Gelen en iyi takımı en iyi şekilde karşılayıp en iyi şekilde ağırlamalıyız” dedi. Bir basın mensubunun, ‘Sezon açılış maçının Süper Lig’den bir takımla oynanıp oynamayacak mı?’ sorusuna Vali Günaydın,  “Süper Lig maçları başladı. Ama tabii biz ligler başlayınca kadar Süper Lig ve diğer liglerde hazırlık maçı yapmak için girişimlerimiz devam edecek” şeklinde cevap verdi.

 TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç ise yeni sezonun tüm takımlar için hayırlı olmasını diledi. Centilmence bir sezon olsun diyen Bilgiç, “Sayın Valimiz az önce  ifade etti. Isparta’nın profesyonel ligde hatta Süper Lig’de oynayacak kapasitesi var. Geçen yıl yola çıktık. Geç başladık ama ben gene de iyi netice aldığımızı düşünüyorum. Isparta halkı takımlarının sonuna kadar arkasında oldular. Süper Lig takımlarını çoğu 2-3 bin taraftara oynarken, büyük takımlar 7-8 bin taraftara oynarken,  Isparta Davrazspor’un 8 bin taraftara oynadığını gördük. Bu yıl daha erken başladık. Bu yıl daha farklı. Çok daha güçlü bir takım oluşturduk. Hem teknik heyet, futbolcularımız, başkanımız ve yönetim kurulumuza başarılar diliyoruz. İnşallah bu sezon sonunda profesyonel lige yükseleceğiz. Bu zor maratondur. Sabırlı olmayacağız.Mühim olan işin sonunda ipi göğüslemektir. Mağlubiyetlerde daha çok sahiplenmeliyiz.

Sayın Valimin büyük emekleri var. Sayın Valimiz, belediye başkanımız desteklerini sürdürüyorlar. Biz yola çıktık bizi desteklediler. En önemlisi Özaydın başkanımız, yönetimimiz hem de eski başkanımız Sarıgül büyük destek verdiler.   Basın mensuplarımız da aynı şekilde.

Sakin bir şekilde bu sezonu geçiririz. Sezon sonunda ipi görürüz.

Sayın Valimiz, Özaydın Başkanımızla birlikte Kupa maçı öncesinde ziyaret etmek istedik. Onların yanında olduğumuzu göstermek istedik. Isparta için hayırlı olur inşallah. Tüm kentten destek bekliyoruz. İçeride ve dışarıda takımımızı destekleyelim. Maça gelemeyen hemşerilerimizin de dualarını eksik etmemelerini bekliyoruz” şeklinde konuştu.

                Öte yandan Isparta Davrazspor Kulüp Başkanı Mustafa Özaydın ise “Biz hiçbir polemiğe girmeden kendimize yakışanı yapacağız ve başarılı olacağız.  İyi bir kadro kurduk ve hedefimize ulaşacağız. Sahada konuşacağız.  19 transfer yaptık. Hocamızın isteği doğrultusunda 1-2 takviye daha yapabiliriz. Sezon sonunda arzulanan başarıya ulaşacağız. Maçlarımıza tüm sporseverleri bekliyoruz. Ayrıca kombine ve Davraz Store ürünlerini de alarak takımımıza destek olabilirsiniz” dedi.

                Konuşmaların ardından futbolculara tatlı ikramında bulunuldu. Levent DOĞAN

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR