06 Mayıs 2024 Pazartesi

Her Cuma sabah namazında çorba ikramı yapılacak

Her Cuma sabah namazında çorba ikramı yapılacak

Isparta

Eğirdir Belediye Başkanı Mustafa  Özer bundan böyle her Cuma sabah namazında Hızırbey Camiinde vatandaşlarla birlikte buluşarak namaz kılacak ardından Belediye Liman Sosyal Tesislerinde sabah çorbası ikram edecek.

Bugün ilki gerçekleşen sabah namazı programına Eğirdir Belediye Başkanı Mustafa Özer, AK Parti İlçe Başkanı Süleyman Tezcan, Eğirdir İlçe Müftüsü Mehmet Ali Eroğlu, YEKSAV Başkanı Ethem Güleryüz,  ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Sabah namazını Hızırbey Camiinde kılan Başkan Mustafa Özer ve vatandaşlar daha sonra Eğirdir Belediyesi Liman Sosyal Tesislerinde buluşarak sabah çorbası içtiler. İlçe Müftüsünün dualarının ardından konuşan Eğirdir Belediye Başkanı Mustafa Özer; ‘Değerli arkadaşlar güzel davetimizi kırmayıp buraya geldiğiniz için çok teşekkür ediyorum, Eğirdir hepimizin.  Rabbim birliğimizi, dirliğimizi her zaman daim eylesin. Allah’ın izniyle bundan böyle her Cuma sabahları namazda buluşup çorba ikramımızı yapacağız. Rabbim bizlere Müslümanlara hizmet etmeyi her zaman daim eylesin, sağolun varolun, Allah hepinizden razı olsun.’ dedi.

Daha sonra Belediye Başkanlık makamına geçen Başkan Mustafa Özer ve İlçe Müftüsü Mehmet Ali Eroğlu ve Camii İmam Hatipleri ile Müftülük Personeli dualarına burada devam ettiler.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Belediyeci

27 Nisan 2024 Cumartesi 20:31

Vesile olanlardan Allah razı olsun.

Beleş çorba

26 Nisan 2024 Cuma 20:11

Tamam çorba bedava diye namaz kılmaya giderler artık

AFU

26 Nisan 2024 Cuma 17:37

Çorba parasını adada önceden ücretsiz olan ama şimdi araç girişi 32 TL olan yeşil alandan mı çıkaracak ki.... Tek kelimeyle ayıp...

Güzel sosyal faaliyetler

26 Nisan 2024 Cuma 15:46

Güzel bir sosyal faaliyet,,millet artık birbirinden kaçıyor,çay bile ısmarlamıyor .insanlarda,hem hayat pahalılığı,hem sevgi saygı kalmadı artık.Cok güzel sosyal faaliyetler bunlar,belediye başkanına muvaffakiyetler dileriz inşaallah!..

kadının adı yok

26 Nisan 2024 Cuma 14:33

camilere gelenlerin çoğu emekli olmuş,ahirete yönelmeyi uygun görmüş erkekler.aldıkları maaşlarla caminin baya bir cemaati olur artık.

Komşusu Aç Olan

26 Nisan 2024 Cuma 12:52

Kendiniz içeceğinize ihtiyacı olan insanlara yardımcı olsanız. Bitmediniz

Akgençlik

26 Nisan 2024 Cuma 12:50

Başkan hızlı başladı hızlı gidiyor vites düşültmek yok artık eğirdire hizmet var

Vatandaş

26 Nisan 2024 Cuma 11:54

Çok güzel bir düşünce. Alkışlıyorum. Umarım kalıcı olur bu uygulama.

sdk

26 Nisan 2024 Cuma 11:49

maşaALLAH

Afşar

26 Nisan 2024 Cuma 11:45

Allah razı olsun, çok güzel bir uygulama

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR