19 Mart 2024 Salı

ANNELERİ TELEF OLAN 3 LEYLEK KORUMAYA ALINDI

ANNELERİ TELEF OLAN 3 LEYLEK KORUMAYA ALINDI

Isparta

Hasan UĞUR / ŞARKİKARAAĞAÇ

ISPARTA'nın Şarkikaraağaç İlçesi'nde anneleri elektrik akımına kapılıp telef olan 3 yavru leylek, itfaiye tarafından kurtarıldıktan sonra korumaya alındı.

Şarkikaraağaç'a bağlı Çiçekpınar Beldesi'nde elektrik direği üzerine yuva yapan anne leylek, 2 gün önce akıma kapılarak telef oldu. Leyleğin öldüğünü gören bölge halkı 3 yavrusu için itfaiyeden yardım istedi. Olay yerinegelen Çiçekpınar Belediyesi itfaiye ekipleri, merdivenle yuvaya ulaştıktan sonra 3 yavruyu bir kutuya koyup indirdi.

Yavru leyleklere mahalleli kadınlar tarafından su verilirken, Isparta Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü'ne bağlı ekipler gelerek hayvanları teslim aldı. Açlık ve susuzluk nedeniyle bitkin durumdaki hayvanların, tedavilerinin ardından doğaya salınacağı belirtildi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Şarkikaraağaç lı albay

28 Temmuz 2017 Cuma 13:30

Şarkikaraağaç lı hemşehrim ünlü gazeteci Hasan Uğur u yapmış olduğunu haberlerden dolayı tebrik ederim başarıları nın devamı nı dilerim

Peripella

27 Temmuz 2017 Perşembe 19:21

Ispartadan bucaga gelir giderim aglasun derekoyde sol tarafta bi direk ustunde leylek yuvasi var kışın bombos yaz geldi mi cıvıl cıvıl yavruları da var. Geçtikçe cocuk gibi heyecanlanir izler sevinirim. Allah bozmasin.

Civan

27 Temmuz 2017 Perşembe 17:51

Leylek ölmüş sen bank diyosun yaa

Murat

27 Temmuz 2017 Perşembe 17:30

Sayın bomba 32 yöneticileri sizden istirham ısparta Belediyesi tarafından başta iyaşın altında bulunan yeni düzenlenen parklarda bir tane bile bank olmayışını yetkililere duyurursanız

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR