20 Nisan 2024 Cumartesi

ANNE VE BABASINI ÖLDÜREN CANİ EVLAT TUTUKLANDI

ANNE VE BABASINI ÖLDÜREN CANİ EVLAT TUTUKLANDI

Isparta

ISPARTA'DA tartıştığı emekli astsubay babası Nizamettin Altın (79) ile kendisine engel olmaya çalışan annesi Seher Altın'ı (71) bıçaklayarak öldüren Ramazan Altın (44), gözaltına alınmasının ardından sevk edildiği nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Olay, geçen gün akşam Yayla Mahallesi 130. Cadde üzerindeki 4 katlı apartmanın en üst katındaki dairede meydana geldi. Eşinden ayrı yaşayan ve işsiz olduğu öğrenilen Ramazan Altın, iftar yemeği öncesinde emekli astsubay babası Nizamettin Altın ile henüz bilinmeyen nedenle tartışmaya başladı. Tartışma sırasında önce babasını, sonra da kendisine engel olmaya çalışan annesini bıçaklayarak, öldürdü. Ramazan Altın, daha sonra evden çıkıp, karakola giderek polise teslim oldu.

Eve gelen polis ekipleri, çiftin cansız bedenleriyle karşılaştı. Nizamettin- Seher Altın çiftinin cansız bedenleri, otopsi yapılmak üzere Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Hastanesi morguna konuldu.

TUTUKLANDI

1 çocuk babası olan Ramazan Altın, emniyetteki ifadesinin ardından bugün adliyeye sevk edildi. Başında şapka, yüzünde ise maske olduğu görülen Ramazan Altın, nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

VATANDAŞIN BİRİ

26 Mayıs 2020 Salı 13:31

yazıklar olsun yazamadım birşey şu af konusu çıktı çıkalı olaylar cogaldı çıkarsanız ne olacak nasılsa af çıkar diye işte böyle anne baba demeden şerefsizler bunları yapacak insan anneye babaya kıyarmı adi çocuk

Ercan

24 Mayıs 2020 Pazar 18:15

Toplumda iş tutmayan serseri mayın gibi kime çarpıp patlayacağı belli olmayan serseriler var.elleride boş olunca suça çok meyilliler.zamanın malayani belası büyük küçük herkezin ruhunu öldüren internet oyunları sosyal medyada bu tarz insanların dolma ortamları.aileler çok dikkat etmeli çocuklarına yön vermeli bir yola girmemeye inat edenleri koruyup kollamaya çalışmamalı yersiz şefkatlerden kaçınmalı.nizamettin amca oğluna 45 yıldır bakıyordu adamcağız evini sattı elinde avıcunda ne varsa verdi

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR