19 Mart 2024 Salı

ANNE KIZ ÖLÜMDEN DÖNDÜ

ANNE KIZ ÖLÜMDEN DÖNDÜ

Isparta

Nurettin ARKAN/YALVAÇ, (DHA) - ISPARTA'nın Yalvaç İlçesi'nde otomobilin çarpıp kaçtığı elektrikli bisikletteki anne ve kızı yaralandı.

Yalvaç'ta oturan ve eşinden ayrı yaşayan 31 yaşındaki Esin Ekici ile kızı 11 yaşındaki İrem Tekin'in bulunduğu elektrikli bisiklete geçen cuma saat 20.00 sıralarında Hürriyet Caddesi kavşağında sürücüsü ve plakası belirlenemeyen otomobil çarptı. Elektrikli bisikletten savrulan Esin Ekici ve İrem Tekin yaralandı.

Çevredekilerin haber vermesiyle olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesini yaptığı anne ve kızı ambulansla Yalvaç Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Kızın bacağında parçalı kırık olduğu tespit edildi ve acil ameliyata alınarak sol bacağına platin takıldı. Polis, otomobiliyle olay yerinden kaçan sürücünün yakalanması için çalışma başlattı.

Kaçan sürücüden şikayetçi olduğunu anlatan Esin Ekici, "Önümde bir araç vardı ben de arkasından yavaş gidiyordum. Bize çarpan araç önümdeki araca yol verdi ki geçiş üstünlüğü bizim bulunduğumuz yoldaydı. Ben beklemeye devam edeceğini düşünerek yola devam ettim ama o aniden gaza basarak bize çarptı. Kendimden geçmişim, tek duyduğum kızımın 'Anne ne olur ölme' diye ağlamasıydı. Bir süre sonra kendime geldiğimde hastaneye gelmiştik. İkimizin de sol taraflarında kırıklar var. İnsanda biraz vicdan olur. Bizi o halde nasıl bırakıp kaçtı bilmiyorum" dedi.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

selçuk

07 Kasım 2017 Salı 15:53

Anne ve kızı hastanede yatıyor Kazaya sebeb olan şahıs öylece bırakıp kaçmış,biride çıkmış ehliyetin varmı diye soruyor.Arkadaş araçları ehliyet kullanmıyor,ehliyeti yoksa ehliyetsiz trafiğe çıkmanın cezası belli,önemli olan sürücünün bilinçlenmesi gerekiyor.İki can ölümden dönmüşken yaptığın yorum karakterini ortaya koyuyor.

vatandaş

07 Kasım 2017 Salı 09:26

ehliyeti var lütfen serserilik yapanlarla mecburi bu tür ulaşım araçlarını kullananları bir tutmayalım herkes bi şekilde ulaşımını sağlamak zorunda.

Sade vatandaş

07 Kasım 2017 Salı 06:59

Sayın yetkililer lütfen bu elektrik li terör üne bir çözüm bulun hiçbir şey insan hayatından değerli değildir.Bu araçlar in hiçbir belgesi yok kullanan ehliyet yok çocuk engelli yaşlı bile bile intihar gibi kırmızı da geçen ters yola giren ne ararsan var. Şimdi mağdur lar ordusu oluyor Allah rızası için bir düzenleme . Trafik polisi bile seyrediyor geçenleri sonra durum vahim

yalvaclı

07 Kasım 2017 Salı 00:58

Bilirkisi sanamı sorcak ehliyeti elektirikli bisikleti alıken sanane polismisin avukatmısın tabi araban olunca ehliyetin varmı dersin

DUMRUL

06 Kasım 2017 Pazartesi 23:49

ehliyetin varmı diyen zat elektrli bisiklet kullanıyor kimde var elelktrikli bisiklette ehliyet laf olsun diye yorum yazan zat yalvaca mobese kuruldu halen faaliyette degil heralde lütfen bir an önce faaliyete geçirinki olaylar azalsın

biilirkişi

06 Kasım 2017 Pazartesi 20:42

ehliyetin varmı ,ehliyetin ????

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR