28 Mart 2024 Perşembe

ANLAŞMAZLIK ÇIKTI YOLU KAPATTILAR

ANLAŞMAZLIK ÇIKTI YOLU KAPATTILAR

Isparta

Isparta'nın Sütçüler ilçesinde 2 mermer ocağı firması arasında yaşananlar nedeniyle kapatıldığı öne sürülen yol, jandarmanın müdahalesiyle açıldı.

Sütçüler'in Yeşilyurt Köyü'nde faaliyet gösteren 2 mermer ocağı işletmesi arasında bazı sıkıntılar yaşanması nedeniyle işletmelerden birine ulaşımı sağlayan yol iddiaya göre diğer firma tarafından kapatıldı. Durumun haber verilmesiyle birlikte bölgeye Sütçüler İlçe jandarma Komutanlığı Ekipleri, Orman İşletme Müdürlüğü yetkilileri sevk edildi. Bölgeye ulaşan kolluk kuvvetleri ve orman görevlileri, gerekli görüşmeleri yaptıktan sonra kapatılan yolun açılmasını sağladı. Yol anlaşmazlığı konusundaki açma çalışmalarında herhangi bir olay yaşanmadı.

Bölge halkı ocaklardan rahatsız

Yeşilyurt Köyü ve çevre bölgelerde yaşayan vatandaşlar, bu tür durumların zaman zaman meydana geldiğini belirterek en kısa sürede çözüm üretilmesini istedi. Bölgede yaşayan vatandaşlar ayrıca, mermer ocaklarından rahatsız olduklarını iletti.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Kafka

29 Mart 2018 Perşembe 16:21

Kav****ı boş verin!....Memleket elden gidiyor!....Bu güzelim alanların tahrip edilmesi sizi hiç ilgilendirmiyor mu?

SEÇİM İCATLARI

28 Mart 2018 Çarşamba 21:39

AKPnin köylülerle 2019 seçim sözleşmesi 'OYUNLA OCAKLARI KAPAT, veya YER OYU KAPATALIM OCAKLARI

Taşkafa

28 Mart 2018 Çarşamba 20:12

Aç gözlüler,taş kafalar doğayı bitiriyorsunuz !!

Erer

28 Mart 2018 Çarşamba 18:48

Gözünüzü toprak doyursun.ac gözlü yamyamlar.para uğruna herşey mübah..beter rolun..

onlar konuşur ak yapar

28 Mart 2018 Çarşamba 18:46

bizim ülkede daglarda ve yer üstünden maden çıkarmak serbest çinde ve avrupada ise sadece yerin altında serbeswt doğa bozulmasın diye ve maliyeti yüksek oluyor biz doğayı bozup çine gönderiyoruz geriye kalansa ortada

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR