16 Nisan 2024 Salı

Ankara’ya davet etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başkan Parlak’ı Ankara’ya davet etti

Isparta

Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde Keçiborlu Belediye Başkanı Yusuf Murat Parlak’ı telefonla arayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bu kez Kurban Bayramı öncesinde aradı.

Arefe Günü saat 10.340’da Keçiborlu Belediye Başkanı Yusuf Murat Parlak’ı cep telefonundan arayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Parlak ailesinin bayramını kutladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başkan Parlak’ı Ankara’ya da davet etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, Keçiborlu Belediye Başkanı Yusuf Murat Parlak ile yaptığı telefon görüşmesinde, 13-14 Ekim tarihlerinde Ankara’ya beklediğini söylediği öğrenildi.  

Cumhurbaşkanı Erdoğan ayrıca, Belediye Başkanı Parlak’ın kızı Fatime Parlak’la da telefonda konuştu. Fatime Parlak’a dersleri ile ilgili sorular soran Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, Keçiborlu’yu özellikle ziyaret edeceğini belirttiği öğrenildi. 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

bende arayacağım

07 Ekim 2014 Salı 13:17

bende arayacağım. rüyamda ayakkabı kutusu gördüm. sorayım ben ne zaman zengin olacağım? ayakkabı kutusunun içinde paranın ne işi var? hatta yatak odasında 7 adet para kasası ve para sayma makinesi görmüşsek (rüyada yani)neye yorumlanmalı? Haniya bazı üstadlar Allahın bütün sıfatlarını taşıyormuş, keçiborluda da bu lafa inanan başkan varmı? halk inanmıyor ama dönüp dolaşıp halk istedi diye binbir türlü hokkabazlık nasıl yapılıyor? maalesef bazı rüyalar gerçek oluyor.

ali erenli

09 Ekim 2014 Perşembe 10:15

feto hocaya bir sor bakalım o iyi anlar para pul işlerinden..rafineri ihalelerinden..papalara,hahamlara hoşgörü müslümana beddua..fasığın arkasında namaz kılınır bilinehaham papazı cennete sığdırıp faraza fasık müslümanı cehenneme ancak feto gönderirBi sorun bakalım abilerinize hocafendinize...

NEDİCEN

06 Ekim 2014 Pazartesi 20:08

kendini barack obama zannediyor şahıs ee tarkan'da ne yapsın çocuk veriyor gazı

falan filan

06 Ekim 2014 Pazartesi 13:56

Cumhurbaşkanı madem çok seviyordu niye Isparta Merkez'de belediye başkanı olarak aday göstermedi kendisini...

keçiborlu

06 Ekim 2014 Pazartesi 01:46

helal başkan herkeze nasip olmaz bu

Hadi canım

05 Ekim 2014 Pazar 21:30

Bu arkadaş senelerceKadir Dalın yanında mecliste indir kaldır yapan değilmi.Adamda meğer ne cevher varmış ya.Sağolsun basında iyi reklamını yapıyor.Yazık ya ne yapmışta bundan sonra iyi işler yapacak.Paranın gözünü seveyim

Isparalı

05 Ekim 2014 Pazar 19:27

Cumhurbaşkanı'nın hiç işi yok sırf bu Adam'ı Arıyor özelliği neymiş bizde arayalım merak ettim..Ayrıca arayadabilir sağır sultanmı duyması gerekiyor bu kadar anlamış değilim..

Hasan Ersal

04 Ekim 2014 Cumartesi 23:57

Böyle bir Belediye Başkanının Olması Isparta için büyük bir şans.Tebrik Ederim.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR