24 Nisan 2024 Çarşamba

ANILARIN GEÇTİĞİ YERDE ÇEVRE DÜZENLEMESİ

ISPARTA Belediyesi düzenlenen operasyondan sonra bir çok kez hakim karşısına çıkan Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın bu kez ise anılarının geçtiği Adliye Sarayı binasının çevresinde düzenleme çalışmaları yaptı. Kavşağa "Adalet" yazılı ışıklandırma yaptırdı.

Isparta

Isparta Belediyesi bahar aylarına girilmesiyle birlikte şehir genelinde temizlik çalışması başlattı. Caddeler sabunlu suyla yıkanıyor,yol çizgileri ile trafik işaretleri yenileniyor.  Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, “Nasıl evlerimiz temizse aynı temizliğin sokaklarımızda da olmasını istiyoruz”dedi.

Isparta Belediyesi şehir genelinde bahar çalışmalarıbaşlattı. Çalışmalar kapsamında bugüne kadar binlerce değişik çiçek türünüşehrin çeşitli yerlerine diken, kavşaklarda peyzaj düzenlemesi gerçekleştiren Isparta Belediyesi bu kavşak çalışmalarına son olarak da Adalet Sarayı önünde bulunan Adalet Kavşağı’nda gerçekleştirdi. Cadde üzeri orta refüjlerde ışıklandırma çalışması gerçekleştirilirken, kavşağa da adaletin simgesi olan terazi içerisine çiçekler dikildi.

Adalet Kavşağı’nda incelemelerde bulunan yine cadde üzerinde devam eden yol çizgi çalışmalarını denetleyen Başkan Günaydın, şehir genelinde bahar temizliği başlattıklarını söyledi. Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın,tüm caddelerin sabunlu suyla yıkandığını ardından yol çizgilerinin yenilendiğini bu çalışmaların bir ay içerisinde tamamlanacağını söyledi. 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

bomba 32 Lütfen bunu haber yap

11 Mart 2015 Çarşamba 20:41

Başkanımız Yüksek Mimar lakin, şehirdeki kasisler stadnart dışı malesef. Kasisler maksimum 10cm TSE standartına göre. Minumum 2,5 metre genişliğinde ve kavşağa 20 metre uzakta olamlı ki kavşak ağzında tıkanmaya sebep vermesin. Ama Yüksek Mimar Belediye başkanımız ve/veya ekibi evet malesef ilk zamanlar kasislere karşıydı ,insanları eğitecekti, asfalta 40 yazdı ve baktı ki işe yaramıyor şimdi kasis yapmaya başladı. lakin onuda düzgün yapmadı. Emniyet GM bu konuda çalışma yapmış. Avrupada çalışmal

wsdw

11 Mart 2015 Çarşamba 18:35

çünüre ne zaman asfalt atçan başkan? yakında , yaz sonunda masalllarından bıktık. seçimden hemen sonra 3-5 ay içinde atıyodun. noldu 1 yıl oldu hala çünür köy maşallah. dün sen gelcen diye yamalık yapmışlar ama nereye çalışmayan muhtarın mekanının önüne. yazık sana verdiğimiz oylara.

Ispartalı

11 Mart 2015 Çarşamba 17:46

sayın Ziya başkanım. Çalışmalarınız takdirle karşılıyoruz. Ancak biz halen kasis yapmayı öğrenemedik. Yollarda fark edilmeyen bazen asfalttan, bazen taştan bazende plastikten kasis yapıyoruz. Ya görünmüyor, ya çok yüksek yada yarısı parçalanmış oluyor. Bu konuyu dikkate alırsanız seviniriz

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR