19 Nisan 2024 Cuma

AMERİKA'DA ESKİ BAŞKANLARIN KOYDUKLARI SİSTEM İLE YÜRÜYOR

ISPARTA merkezli düzenlenen FETÖ/PDY operasyonunda ele geçirilen belgelerde örgüt lideri Fethullah Gülen’e ait el yazması yazılarda Amerika siyasetine ayar vermeye çalıştığı belgeler çıktı.

Isparta

Yılladır Amerika’da himaye edilen, Türkiye’deki algı operasyonlarını orada bulunan malikanesinden yöneten ve gizli servislerle sıkı irtibatı olan PDY/FETÖ elebaşı Fethullah Gülen, bunca imtiyazlara sahip olduğu Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Obama ve Amerikan siyasetine de ayar vermeye çalıştığı ortaya çıktı.

FETÖ ELEBAŞINDAN AMERİKAN SİYASETİNE AYAR

PRY/FETÖ elebaşı Gülen, Obama’nın başkan oluşundan sonra bir sohbetinde “Amerika’nın eski başkanları çalışkan ve kafaları da çalışan insanlarmış, şimdikiler o kadar çalışkan ve başarı değiller. Şimdikilerin Amerika’ya pek katkısı olmuyor. Şu anki sistem eskilerin koydukları ile yürüyor. Ama bir yıkıma doğru gidiyorlar. Amerika bugün bir yere geldi ise eskilerin gayreti ile gelmiştir.

 

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Sıgır

31 Mart 2016 Perşembe 01:17

Mınute yazmayı öğren önce

Ağzına ..

31 Mart 2016 Perşembe 11:27

Kimsin bilmiyorum ama senin ağzına o lafları tıkmayı çok isterim. Pensilvanya müridi

Baki yeşil

30 Mart 2016 Çarşamba 21:39

One münit bunun dönüm noktası,sadece Türkiye değil tüm dünyadaki okulları bu projenin ürünleri o ülkelere dikkat edin ya yeraltı zengini ya stratejik önemi olan ülkeler onları ilerde yönetecek kadroları yetiştiriyorlar fakirlerin yüzüne bile bıkmadılar. Tam bir yeni dünya düzeni burda amerikada dizayn ediliyor ve ekseni kaydırılıyor o nedenle deli oluyorlar.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR