24 Nisan 2024 Çarşamba

AMCASINI TÜFEKLE VURDU

AMCASINI TÜFEKLE VURDU

Isparta

Isparta'da 16 yaşındaki Ö.K, tüfekle oynarken yanlışlıkla amcası 33 yaşındaki Ordu Kaygısız’ı vurdu. Ağır yaralanan Ordu Kaygısız olay yerinde yaşamını yitirdi.

Olay geçen Pazar günü sabah saatlerinde Gül Petek Sanayi Sitesi mevkiinde bulunan Hurdacılar Sitesi’nde bir hurdacıda meydana geldi. İddiaya göre, 16 yaşındaki Ö.K, işyerinde bulunan tüfeği oynarken bir anda ateş alması sonucunda karşıda duran amcası Ordu Kaygısız’ı vurdu. İhbar üzerine olay yerine 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan Kaygısız’ın olay yerinde yaşamını yitirdiği belirlendi. Kaygısız’ın cenazesi olay yerinden alınarak otopsi yapılmak üzere hastane morguna götürüldü. 

Öte yandan olay sonrası gözaltına alınan Ö.K, ifadesinin ardından ise serbest bırakıldı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Bence

16 Ocak 2019 Çarşamba 23:30

Ordu kardesimize allahdan rahmet diliyorum diyer kardeslerinede allahdan sabir diliyorum ve lutfen diyorum silah varda on defa kontrol edin daima bos bulunsun fisekler ise sakli tutulsun her zaman olan oldu simdi cocuga sahip cikalim onu suclamayalim ona sahip cikalim zira babasi tufegi bosaltmali ve fisekleri saklamali idi tedbirsizlik cocukda degil

acı gerçekler

16 Ocak 2019 Çarşamba 14:33

ülkede kimse aklına ilmine güvenmiyor neredeyse. anca silah silah silah. ne var bu silahta, sen asker misin polis misin. bence asker ve polis dışında silah kullanımı yasaklanmalı. kendini bilmez kişilerin magandalığı yüzünden ülkede giden yüzlerce masum canlar. ama ben kime diyorum önce eğitim, kültür seviyesi olmalı bir ülkede. biz ülke olarak at gözlüğümüzü çıkarıp kendimizi eleştirmedikten sonra oooo biz en iyisiyiz en iyi biziz gibi söylemlerden vazgeçmedikçe biz daha çok gerilere gideriz.

Süleyman

16 Ocak 2019 Çarşamba 12:45

Hurdacıda tüfeğin ne işi var? Hem çocuğun eline silahı kim verdi?Akıllanmayacak bu toplum...

Ispartalıyım

16 Ocak 2019 Çarşamba 11:49

Adı kaza ama, kurgulayan insan ,Allah Rahmet etsin

Düşünen adam

16 Ocak 2019 Çarşamba 10:37

Ya neden vatanimizi silahsizlandirmiyoruz?

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR