29 Mart 2024 Cuma

AMBULANS İLE MİNİBÜS ÇARPIŞTI

AMBULANS İLE MİNİBÜS ÇARPIŞTI

Isparta

ISPARTA'nın Yalvaç İlçesi'nde ambulansla minibüsün çarpıştığı kazada 2 kişi hafif yaralandı.

Kaza, saat 15.00 sıralarında ilçe merkezindeki Anır kavşağında meydana geldi. Kent merkezine hasta nakli yapan Mustafa Bal yönetimindeki 32 LV 672 plakalı Sağlık Bakanlığı'na bağlı ambulans ile Adem Çanta yönetimindeki 32 YD 359 plakalı minibüs kavşakta çarpıştı. Araçlar yoldan çıkarken, ambulans sürücüsü Mustafa Bal ile ambulanstaki hasta yakını hafif yaralandı.

Kazanın ardından olay yerine gelen sağlık ekibi tarafından müdahale edilen yaralılar daha sonra Yalvaç Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Isparta'ya götürülen hasta ise bir başka ambulansla sevk edildi.




YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Yalvaçlı

28 Haziran 2017 Çarşamba 11:59

İlgili kavşakta sürekli kazalar meydana gelmekte ve yetkililerce ısrarla bir önlem alınmamaktadır. Trafik Işık'ları olmasına rağmen herhangi bir mobese sistemi olmadığı için Işık'lara riayet edilmemektedir. İlgili kavşağa ivedi mobese sistemi kurulması şarttır. Geçen sene belediye itfaiye aracı şimdi ambulansa sivil kazaların ise sayısı belli değil.

amat başlık

28 Haziran 2017 Çarşamba 22:54

mobese olsa renk körü bilecekmi sarıyı kırmızıyı

dumrul

28 Haziran 2017 Çarşamba 08:57

neden hala buraya bir mobese yapılmadı yapın kamerayı kurtulun kazalardan ancak ilgilenende yok hani sürekli derlerya yalvaç sahipsiz diye

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR