29 Mart 2024 Cuma

AMATÖR SPORLARI DESTEKLEMEK ÖNCELİKLERİMİZ ARASINDA

AMATÖR SPORLARI DESTEKLEMEK ÖNCELİKLERİMİZ ARASINDA

Isparta

Vali Ömer Seymenoğlu, Isparta Amatör Spor Kulüpleri Genel Başkanı Erhan Tokmak, TFF Hakem ve Gözlemciler Derneği Isparta Şube Başkanı Mustafa Sağdıç, İl Hakem Kurulu Başkanı Mehmet Arabacı, Antrenörler Derneği Başkanı Durmuş Türkmen, TFF Saha Komiserleri Derneği Başkanı Mustafa Yüceer ve derneklerin üyeleriyle bir araya geldi.

Görüşmede konukları tarafından kendisine takdim edilen formaları kabul eden Vali Seymenoğlu amatör kulüp ve futbol dernekleri temsilcilerine teşekkür ederek Isparta merkez ve ilçelerinde faaliyet gösteren amatör spor kulüpleri ve bireysel sporcuları, gençleri desteklemenin öncelikleri arasında olduğunu ifade etti.

Vali Seymenoğlu " Çocuklarımızın ve gençlerimizin sporla uğraşmaları onların hem bedensel hem de ruhsal gelişimleri için çok önemli, geleceğimiz olan çocuklar ve gençlerin özellikle kötü alışkanlıklardan uzak durmaları konusunda spor faaliyetleri büyük katkılar sunmakta. Bizler de faydaları saymakla bitmeyen spor branşlarıyla; ilgilenen, gençlerimize olanak sağlayan ve destek olan tüm amatör kulüplerimizi desteklemek için her türlü çabayı gösteriyoruz, göstermeye de devam edeceğiz. Sağlıklı genç kuşaklar yetiştirmek nasıl en önemli hedefimiz ise gençlerimize, sizler gibi bu imkânları sunanlara da destek olmak öncelikli hedeflerimiz arasında." dedi.

Sporla yakından ilgilendiğini ve takip ettiğini belirten Vali Seymenoğlu Isparta'da bireysel sporcuların ve amatör kulüp takımlarının başarılarının kendisini gururlandırdığını söyleyerek konuklarıyla bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti iletti.

 

 

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

SPOR SEVEN VELİ

14 Mart 2019 Perşembe 16:52

SAYIN VALİ BEY ÖNCELİĞİNİZ OLDUĞU İÇİN Mİ TAHSİN BİLGİNER YÜZME HAVUZUNU BEĞENMEYEREK SDÜ YÜZME HAVUZUNA GİDİYORSUNUZ.GİDİP ORADAKİ SIKINTILARI GÖZLEMLEYİP SORUNLARI ÇÖZÜYORSUNUZ. GENÇLERİN VE ÇOÇUKLARIN SPORDAN ÇOK SOKAK ARALARIN DA SİGARA.UYUSTURUCU VE SEVGİLİYE ZAMAN AYIRMALARI İÇİN Mİ DESTEK OLUYORSUNUZ BİLEMEDİM.

vatandaş

14 Mart 2019 Perşembe 11:20

teşekkürler sayın valim. yalnız şu gençlik spor il müdürlüğünede bir el atsanız, daha fazla proje üretseler

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR